Italské důchodkyni obsadil byt marocký vetřelec, žena nemá šanci dostat se domů (video)
RSS

Italské důchodkyni obsadil byt marocký vetřelec, žena nemá šanci dostat se domů (video)

Již mnohokrát jsem se zde zmínila o velmi zvráceném zákonu, který platí v některých evropských zemích, zejména ve Francii, Itálii a Španělsku.
Zákon je v každé zemi poněkud odlišný, podstatou je, že de facto legalizuje squatting. Zpravidla lze obsadit takový dům či byt, který je nějakou dobu opuštěný (3dny, týden apod.).
Pokud není skutečnost, že byl byt či dům obsazen vetřelci, nahlášena do určité doby (zpravidla do 48 hodin) po obsazení, pak nelze s pomocí policie nezvaného nájemníka vyhnat.
Dalším případem jsou důvěřivci, kteří pronajmou byt někomu cizímu. Ten byt buď okupuje i poté, kdy vyprší nájemní smlouva nebo jednoduše neplatí a odmítne odejít. V jiných případech byt pronajme někomu jinému, kdo záhy odmítá odejít.
V případě starších lidí bývají jejich příbytky nejčastěji obsazeny v době, kdy jsou jejich majitelé například v nemocnici. Pak se majitelé do svých bytů také jen tak nedostanou.
Velmi často bývají obsazeny i nemovitosti, které po smrti majitele zdědí jeho potomci, kteří však aktuálně byt či dům neobývají.
Tyto případy je pak třeba řešit soudně, přičemž v některých zemích ještě zákony výslovně zakazují nezvaného vetřelce vystěhovat v zimním období. Zákony v těchto případech vůbec nemyslí na majitele.
Případů, kdy je byt jeho majiteli obsazen, je velký počet, o některých z nich jste si mohli přečíst například zde , zde , zde , zde , zde , zde , zde nebo zde .
Další v řadě je Italka , jejíž byt obsadil marocký vetřelec, který odmítá odejít. Žena bude zřejmě nucena vše řešit přes soudy, což může trvat velmi dlouho. Mezitím bude za nezvaného invazního Araba platit veškeré poplatky.
Ostatně, sami se podívejte, jak se do svého bytu snažila dostat s pomocí novinářů. Policie v těchto případech nepomůže. Video je sice italsky, ale není třeba rozumět, mnohé se dá pochopit i tak:
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/01/sd_no_mpl-3.mp4
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Italské důchodkyni obsadil byt marocký vetřelec, žena nemá šanci dostat se domů (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden