Na srazu WEF byl poprvé místo George Sorose jeho syn Alexander se svým přítelem
RSS

Na srazu WEF byl poprvé místo George Sorose jeho syn Alexander se svým přítelem

Posledních asi 10 let se již George Soros účastnil většiny akcí v doprovodu syna Alexandra, stále častěji však jeho nejmladší syn svého otce zastupuje sám.
Alexander Soros bude skutečně platným nástupcem svého otce, ale i symbolem současné vládnoucí ideologie, neboť on sám se hlásí do LGBTQIA komunity.
Soros se podle všeho účastnil setkání s různými evropskými politiky, se kterými zřejmě uzavíral zákulisní dohody. V Davosu totiž není příliš důležité to, co je na oficiálním programu, ale to nejdůležitější probíhá v pozadí.
Soros se zatím sešel s vrcholnými politiky z Německa, Moldavska a Litvy.
Alexander Soros je názorově ještě mnohem radikálnější než jeho otec, takže pokud již tímto přebírá zcela oficiálně jeho agendu, tak je jisté, že rodina Sorosových bude v podvratné činnosti pokračovat.
Soros se velmi rád chlubí svým černým přítelem:

Nerozlučný společník Alexe Sorose Maxwell Osborne je uznávaný módní návrhář a politický aktivista. Oba rádi cestují po světě jako nerozluční milovníci homoerotiky a zveřejňují stovky fotek a videí. Provokativní obrázky svědčí o úzkém a extrémně hlubokém spojení mezi muži, o čemž svědčí společná postelová fotka (leden 2019).
Soros mladší má také čilé kontakty s Clintonovou a Obamou:

Je dobře známo, že jeho otec George je štědrým finančníkem Demokratické strany, v každé předvolební kampani je tradičně největším dárcem strany.
Soros a Osborne samozřejmě bojují za otevřené hranice do Evropy: Ve zveřejněných videích proto nabádají migranty, kteří si údajně zaslouží lepší osud, aby okamžitě odcestovali do Evropy.

Několikrát do roka navštěvují tábory pro migranty a organizují charitativní akce a luxusní párty v New Yorku, které stojí desítky tisíc dolarů. Mezi tamní smetánkou jsou oba považováni za bohaté „krále večírků“, playboye a velké přátele amerických hvězd.
Když Alexander Soros a Maxwell Osborne přijedou do Budapešti učit Sorosovy aktivisty, často tráví noci v prezidentském apartmá nejdražšího budapešťského hotelu „Four Seasons“, kde stojí nocleh kolem 5500 EUR.
Všechny své milostné eskapády odvážně ukazují celému světu. V jedné ze svých zpráv na Instagramu a Twitteru dávali tipy, jak se  „dostat někomu za záda“.

V New Yorku jednou uspořádali oba příznivci migrace multikulturní ples za vstupné 500 000 dolarů: Maxwell (vlevo) zvolil vskutku vhodný kostým. Všimněte si také gesta rukou jeho muslimského partnera (symbol džihádu):

Také zveřejnili snímky nádherného budapešťského panoramatu a samozřejmě jejich společné intimní fotky. Jako vždy vypadají tak šťastně.

Do Budapešti jezdil velmi často v době, kdy tam byla Sorosova Středoevropská univerzita (CEO). Poté, co se univerzita přestěhovala do Vídně, je vidět mnohem častěji v rakouském hlavním městě…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Na srazu WEF byl poprvé místo George Sorose jeho syn Alexander se svým přítelem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden