Slejzají se v Davosu jak Schwabi na pivo
RSS

Slejzají se v Davosu jak Schwabi na pivo

V Davosu začal kongres WEF. Nikým nezvaný spasitel světa Klaus Schwab tento spolek založil. Dnes je tento člověk zapálený obdivovatel čínského způsobu vládnutí a snaží se ho vnutit i nám, v Evropě? Do roku 2030 nemáme prý nic vlastnit, všechno bude společné a zaručeně budem šťastní. Jakmile se někdo začne starat o naše štěstí, je třeba mít se na pozoru.

Všechno si jen budem půjčovat, pronajímat. Od koho? Komu odevzdáme všichní náš majetek?

Členy WEF – Mezinárodního ekonomického fondu jsou největší nadnárodní podniky – tisíc největších světových firem. Ti všichni dnem i nocí nemyslí na nic jiného, než 


na naše blaho.


Před sto lety Lenin bojoval za vykořisťovaný proletariát. Sto let později bojuje Schwab, taky nikým nezvaný, nevolený, opět za nový krásnější a spravedlivější svět.


Dnes to není proletariát, je to globální změna klimatu. V boji proti změně klimatu musíme nasadit vše, co máme, a i to, co si můžem půjčit. Od Schwabových souputníků.


 











Skotský plán zavést 20minutové čtvrti po celé zemi




nesestříhané-news.ch
17. ledna 2023
Kontrola populace a/nebo nový světový řád (NWO)











V nedávném dokumentu skotská vláda navrhuje nová opatření pro boj s uhlíkem a automobily. Zahrnuje také plán na zavedení restriktivních 20minutových čtvrtí, aby vláda mohla splnit cíle OSN pro udržitelný rozvoj.
Ekologové jsou proti autům už léta, napsal loni  Spiked Online a všichni víme, že by rádi auta zakázali úplně.  V době „čisté nuly“ je vůz veřejným nepřítelem číslo 1. A tak existuje dlouhá řada návrhů, jak zdražit a ztížit řízení. 
Například Stefanie O’Gormanová, která je členkou skotské vládní  Climate Emergency Response Group  , v dubnu 2022 řekla, že stavba domů s dvojitými garážemi ji přivádí k „šílení“. Na vědeckém festivalu v Edinburghu prohlásila, že vlastnictví dvou aut „ignoruje společenské a kulturní změny, ke kterým dochází, když přizpůsobujeme své životy tak, aby byly udržitelnější… nemůžeme si dovolit, aby každý měl dvě auta“.
V listopadu 2022 skotská vláda zveřejnila revidovaný návrh svého „  Národního plánovacího rámce 4  “, který začíná dramaticky: „Globální klimatická nouze znamená, že musíme snížit emise skleníkových plynů a přizpůsobit se budoucím dopadům změny klimatu.“ 
O několik odstavců dále se v něm uvádí: „Už jsme podnikli důležité kroky k dekarbonizaci energie a využívání půdy, ale je třeba učinit rozhodnutí o tom, jak naše přírodní zdroje využívat udržitelně tak, aby to bylo přínosné pro komunity.“
Nenechte se zmást houbovitým jazykem. Úsilí skotské vlády není pokusem „prospět komunitám“. Jak uvádí samotný návrh, skotská vláda plánuje „místa budoucnosti“ na základě šesti principů, které „budou hrát klíčovou roli při dosahování cílů udržitelného rozvoje OSN (SDG). 
Kdo bude mít prospěch z SDGs? Abychom ukázali, komu to prospívá, vezměme si ve zkratce příklad SDG7, o kterém jsme před pár dny publikovali dva články: SDG7 má za cíl „přístup k dostupné, spolehlivé, udržitelné a moderní energii pro všechny Je nám řečeno, že celý smysl „udržitelného rozvoje“ je zmírnit problémy, které údajně způsobují lidské emise skleníkových plynů. Tato pohádka nechala většinu lidí v iluzi, že energetický přechod SDG7 a varianty souvisejícího závazku „net zero“ sníží uhlíkové emise. Tento předpoklad je chybný. Ve skutečnosti je „udržitelný“ cíl OSN pro obnovitelnou energii čirou fantazií, ne-li přímo šílenstvím a podvodem,
Místní život je jednou ze šesti zásad skotské vlády pro dosažení cílů OSN v jejím národním plánovacím rámci:
místní život. Budeme podporovat místní kvalitu života a zlepšovat zdraví a pohodu komunity tím, že zajistíme lidem snadný přístup k místním službám, zeleným plochám, příležitostem ke vzdělávání, práci a volnému času. Národní plánovací rámec 4:  revidovaný návrh, Část 1 – Národní prostorová strategie pro Skotsko 2045, skotská vláda, 8. listopadu 2022
Abychom pochopili, co znamená „místní“ a jak dosáhnout „místního“, musíme číst dále v návrhu, prohrabat se více nesmysly a sledovat slovo stezka. 
„Národní strategie územního plánování“ podle předlohy podpoří plánování a realizaci „udržitelných míst“, „míst, kde stojí za to žít“ a „produktivních míst“. Podle skotské vlády „udržitelné místo“ zahrnuje:
Skotský akční plán pro klima, podpořený legislativou, stanovil náš přístup k dosažení nulových čistých emisí do roku 2045 a do roku 2030 musíme dosáhnout významného pokroku, včetně snížení počtu ujetých kilometrů přibližně o 20 % snížením potřeby cestovat. a podpora udržitelnějších způsobů dopravy.
zdroj  :

Předloha pak podrobně popisuje přesnou metodu, kterou hodlá vláda použít ke „snížení nutnosti cestování“.
Několik politik podporuje místní život a omezuje využití další půdy pro rozvoj, uvádí se v návrhu. Jednou z takových politik je Politika 15, „která podporuje místní život, včetně 20minutových čtvrtí, kde je to možné“. To skoro zní, jako by 20minutové sousedství bylo nepovinné. Ale to je pravděpodobně jen vágní fráze, protože Policy 15 byla napsána s jedním a jediným cílem.
Politika 15 spadá pod „záměr“ stimulovat, podněcovat a usnadňovat rozvoj prostřednictvím uplatňování „principu místa“. Princip umístění se zdá být jakousi komunistickou ideologií, ale abych byl upřímný, je těžké rozluštit jeho bláboly, když se brodíte tím houbovitým jazykem zároveň. Pokud se vrátíme k navrhovaným cestovním omezením, jediným účelem směrnice 15 je:
Návrhy rozvoje přispějí k místnímu životu, včetně 20minutových čtvrtí tam, kde je to vhodné. K tomu budou zváženy stávající vzorce osídlení a rozsah a kvalita propojení navrhované zástavby s okolím, včetně místního přístupu k:
udržitelné způsoby dopravy, včetně místní veřejné dopravy a bezpečných, vysoce kvalitních sítí pro pěší, cyklistickou a cyklistickou dopravu;
Obsazení;
Nakupování;
Zdravotní a sociální ústavy;
péče o děti, školy a příležitosti k celoživotnímu vzdělávání;
Dětská hřiště a neformální herní zařízení, parky, zelené ulice a prostranství, komunitní zahrady, možnosti pěstování potravin a přídělů, sportovní a rekreační zařízení;
veřejné toalety;
dostupné a dostupné možnosti bydlení, schopnost stárnout na místě a rozmanitost bydlení.
Zdroj:
„Veřejné toalety“. Nemůžete pracovat nebo navštěvovat rodinné příslušníky, kteří bydlí více než 20 minut odtud, ale máte přístup na veřejné toalety. To by se mohlo hodit seniorům a rodičům s miminky nebo malými dětmi, kteří budou muset bezpochyby všude chodit pěšky nebo na kole, a proto rozhodně nebudou navštěvovat příbuzné, pokud nebydlí prakticky vedle.
Jak jsme viděli v Oxfordu, lidé se zdráhají přijmout opatření, která vynucují omezení pohybu a svobod obecně. Londýnské obvody také připravují obranu proti pokusu o rozšíření zóny ultranízkých emisí („ULEZ“).
Těm, kteří nejsou proti tomuto kroku, protože důvěřují své vládě, doporučujeme přečíst si Národní plánovací rámec skotské vlády. Zjistíte, že se v něm mísí spousta vágních formulací s bláboly. Je to záměrné, protože klimaalarmisty pohání psychologie a peníze – nikoli fakta. 
Tyto psychologické taktiky používají nejen „nezávislé“ psychologické skupiny, ale také vláda Spojeného království na základě dokumentu vypracovaného Výborem pro životní prostředí a klima. Dokument s názvem  V našich rukou: změna chování pro cíle v oblasti klimatu a životního prostředí  , zveřejněný v říjnu 2022, je hrozivým dokumentem. Vláda v něm otevřeně prohlašuje, že všechny aspekty našich životů musí být řízeny tak, abychom snížili dopad změny klimatu, a že je třeba používat techniky kontroly mysli podobné těm, které se používají k přinucení veřejnosti dodržovat uzamčení Covid, souhlasit s prohlášením, že musí být použito proti obyvatelstvu.
Jednoduchou pravdou je, že CO2 je zemský zelený plyn. Je to elixír života. Od počátku světa podporovala rostliny a umožňovala prakticky veškerý život na Zemi. CO2 je přírodní hnojivo. Měli bychom to oslavovat místo démonizace. A rozhodně bychom neměli dovolit OSN nebo vládám, aby nad ní převzaly kontrolu, zpeněžily ji a/nebo ji použily k tomu, aby nás kontrolovala, zatímco my ztrácíme svá práva a svobody. Celý národní plánovací rámec 4 pro Skotsko by měl být zrušen.
Zdroje:
Válka proti autům je válka proti obyčejným lidem  , Spiked Online, 3. května 2022
Skotsko zahajuje válku o auta s pokusnými celostátními 20minutovými městy  , The Great Climate Con, 15. ledna 2022





 



 

Budete muset zaplatit za své osobní „nadměrné emise uhlíku“.

17. 1. 2023


 



 

Indie: Banky mohou k potvrzování transakcí používat biometrické údaje

17. 1. 2023


 



 

O čem americký „Zákaz plynových sporáků“ SKUTEČNĚ je?























13. 1. 2023














Nejčtenější za týden