Venkov kontra města
RSS

Venkov kontra města

MILENA DOUŠKOVÁ
Lidé z venkova, jsem jedna z vás a peníze rozhodně nechci. Chci vás poprosit, jděte k volbám, volte srdcem a myslete při tom na děti, vnoučata a na mír v této zemi. Vzpomeňte si na urážky kterými vás častují lidé z města, hlavně Pražené a Brňané a ukažte jim svoji vůli a pocit, že se vám musí začít bát. Máme takovou sílu a oni ji musí pocítit.

Jsem populistka, lhářka a přikláním se k Rusku . Takhle mě označila osoba co se jmenuje Petr Fiala a hraje si na českého premiéra. Podle ministra vnitra Rakušana je SPD a ANO nedemokratická. No a podle plátku Frorum24 které je spojené s ODS je venkov ustrašený a má socialistické a východní sklony.
My, venkované jsme pro svoloč z velkých měst jen pitomci a přebytečná masa která  má poslechnout je, ty moudřejší. Pohrdají námi a nejraději by nám vzali volební právo abychom se jim do ničeho nepletli. Je mi z nich na blití a doufám, že si venkov sundá rukavičky a navleče si boxerky. Žila jsem dlouho v Brně, pak na malém městě a nakonec jsem odešla na ten opovrhovaný venkov. Nežijí tam žádní hlupáci a dokonce ustrašenci a informace mají. Nezmanipulujete je televizními kecy a vaše Forum24 ani nečtou. Jste pro ně něco, co k životu vůbec nepotřebují a vaše rady jsou trapné a směšné. Fiala je drze napadl a je to na hromadnou žalobu, protože nikdo si nemůže jen tak otvírat hubu na lidi, co žijí na venkově a dovolují si mít svůj názor tak odlišný od vládního.

Výzva
Šafr prosí o peníze na kampaň za Generála. Lidé z venkova, jsem jedna z vás a peníze rozhodně nechci. Chci vás poprosit, jděte k volbám, volte srdcem a myslete při tom na děti, vnoučata a na mír v této zemi. Vzpomeňte si na urážky kterými vás častují lidé z města, hlavně Pražené a Brňané a ukažte jim svoji vůli a pocit, že se vám musí začít bát. Máme takovou sílu a oni ji musí pocítit. Vzpomeňte si kdo vás ničí a kdo zdražuje a není to Babiš. Je to Fiala, hlavní podporovatel Generála. Jako důchodci jsme pro ně přítěž a zbytečná položka ve státním rozpočtu a to jsme za Babiše nebyli. Necítili jsme z jeho strany opovržení, ale Slepenec námi pohrdá úplně veřejně. Tak pojďte a nandejte jim to pořádně. Nedovolte aby voják byl v čele naší země.
Rozdíl mezi dvěma kandidáty je zanedbatelný a tak se rozjela tvrdá kampaň proti Babišovi a jeho voličům. Podle Fialy kdo volí Pavla je demokrat, respektuje ústavu a je západně orientovaný.  Kdo volí Babiše je populista, lhář a přiklání se k Rusku.
Zdroj:   Podle sociologa Daniela Prokopa vede Babiš tam, kde nejvíc lidí bez maturity:
„Vidíme, že ve třetině obcí, kde je nejmenší podíl lidí s maturitním vysvědčením, má Andrej Babiš už teď 43%, Petr Pavel 28% a Danuše Nerudová 13%. Takže tam Babiš drtivě vede. Ale ve třetině obcí, kde je největší podíl lidí s maturitním vzděláním, tak tam vede Petr Pavel 44%. Babiš jasně vyhrál v obcích s vyšší mírou chudoby a exekucemi.“
Tzv. demokrati se srocují na sociálních sítí na přemýšlení jak přetáhnout Babišovi voliče na jejich strany a nápadům se meze nekladou. Šafr Forum24, to je ten server co manipuloval před parlamentními volbami s duševně nemocných Babišem mladším a očkoval ho nechutným způsobem proti otci, prosí lidi o peníze na vydání předvolebních novin a  chce oslovit 2 500 000 domácností na venkově a vysvětlit jim proč volit hrdinu a ne lháře  a pak venkovany dorazil:
„Zvýšenou volební účast na jinak ospalých maloměstech bychom měli číst jako projev nesouhlasu  konzervativního a ustrašeného venkova s liberálním městem a moderní civilizací.  Pod vedením slovenského estébáka a autoritáře proti nám, západně a svobodomyslně orientovaným lidem, povstala vesnice se svými socialistickými a východními sklony a má statisticky ohromnou sílu. Musí se zabránit tomu, aby Babiš dál mobilizoval venkovské obyvatelstvo protivládní kampaní.
Pak doporučil že Generál nesmí mít image vládního kandidáta. Je to k smíchu, protože si všichni pamatujeme koho Slepenec podporoval a podporuje. Tuhle image Generálovi nikdo neodpáře. Další Šafrova rada je, že by měl Generál vyslat jasná poselství lidem na českém a moravském venkově, že mu na těchto lidech záleží. Jako bonbonek zjistil, že havlovská a liberální rétorika není to, dostane Generála na hrad. Uzavřel to tím, že lidé na těchto místech potřebují cítit zájem a pochopení a potřebují dostat informace o tom, že je absurdní vyslat na Pražský hrad lháře a tuneláře.
MILENA DOUŠKOVÁ

The post Venkov kontra města first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden