Spojené státy dovážejí ruskou ropu v masivním měřítku
RSS

Spojené státy dovážejí ruskou ropu v masivním měřítku

Skutečně se ještě najde někdo, kdo věří, že byly sankce namířené proti Rusku? Od samého začátku, co byly zavedeny, je nazývám sankcemi protievropskými, protože mnoho indicií nasvědčovalo tomu, že právě Evropa měla být tím územím, které mělo být zdevastováno především.
A nezačalo to rozhodně sankcemi. Začalo to o dva roky dřív, již v roce 2020, když se rozpoutal covidový podvod, jak dnes již velmi dobře – i díky přiznání Fauciho – víme, byl to podvod „Made in USA.“
Lockdowny, jejichž jediným účelem byla likvidace ekonomik evropských zemí, zafungovaly bezvadně. Mnohé země se dostaly do takových dluhů, jaké byly jen o rok dřív nepředstavitelné. Loutkové vlády neuvěřitelně devastovaly vlastní ekonomiky, ale to nakonec nemohlo stačit.
Průmysl totiž fungoval i za lockdownů a jediným efektem – mimo rekordního zadlužení – tak byla likvidace části drobného podnikání, zejména v oboru služeb. Nyní tak došlo na další pokračování likvidace evropských ekonomik: deindustrializaci.
K deindustrializaci se velmi rychle dospěje ztrátou energetické bezpečnosti, které lze s jistotou docílit zeleným údělem EU v kombinaci s protievropskými sankcemi…
Zatímco Washington zakázal nákup ruské ropy všem svým obyvatelům a spojencům, masivně ji dováží, aniž by porušil své takzvané „sankce“, uvádí The Telegraph of India .
Indie denně nakupuje 1,7 milionu barelů ruské ropy. Ta je rafinována společnostmi Nayara Energy a Reliance Industries a poté legálně dále prodávána do Spojených států.
V praxi už ekonomická válka USA nezasahuje Rusko, ale pouze  Evropskou unii. Toto zjištění jen potvrzují  sabotáže ropovodů Nord Stream 1 a Nord Stream 2, protože to připravuje Evropskou unii o její hlavní zdroj energie.
Veškerá atlantská propaganda obviňující Rusko z nejhorších zločinů proto směřuje k manipulaci Evropanů, aby přijali ekonomickou recesi, kterou podle zprávy Paula Wolfowitze uvalil Pentagon  v roce 1992 . Zpráva uváděla, že USA nikdy nesmí dopustit, aby někdo jiný převzal světovou hegemonii.
Ministr zahraničí Antony Blinken a jeho zástupkyně Victoria Nulandová patří do stejné ideologické skupiny jako Paul Wolfowitz, tedy k tz. Straussovcům .
Paul Wolfowitz tehdy napsal:
„I když Spojené státy podporují projekt evropské integrace, musíme zabránit vzniku čistě evropského bezpečnostního systému, který by podkopal NATO a zejména jeho integrovanou vojenskou velitelskou strukturu.“
Pro Pentagon není hlavním nepřítelem Rusko, ale nezávislá Evropa.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Spojené státy dovážejí ruskou ropu v masivním měřítku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden