Davos: Tony Blair vyzývá k vytvoření „národní digitální infrastruktury“ pro sledování stavu očkování lidí (video)
RSS

Davos: Tony Blair vyzývá k vytvoření „národní digitální infrastruktury“ pro sledování stavu očkování lidí (video)

Bývalý britský premiér, po invazi do Iráku mnohdy přezdívaný jako „masový vrah,“ se také účastnil srazu globálních zločinců v Davosu. Zdá se, že nadále pokračuje v genocidní agendě, neboť na WEF se nejvíc zajímal o to, jak digitálně zaregistrovat očkovací status každého občana na této planetě.
Ve svém proslovu hovoří zejména o „nových vakcínách,“ čímž má zcela jistě na mysli genové injekce, po jejichž aplikaci se můžete nakazit a nemoc roznášet, ale zároveň si můžete zajistit některý z pestré škály vedlejších účinků. A jak nyní ukázal test na myších, tak po více než 4 dávkách můžete očekávat totální zhroucení imunitního systému.

NOW — Fmr. PM Tony Blair Calls for “National Digital Infrastructure” Which Will be Needed for mRNA Vaccines
“We should be helping countries to develop a national digital infrastructure which they will need with these new vaccines” pic.twitter.com/P3uoMc6WOt
— Chief Nerd (@TheChiefNerd) January 19, 2023

Tony Blair , bývalý premiér Spojeného království, obhajoval rozvoj „národní digitální infrastruktury“, která by usnadnila distribuci nových vakcín a určila, kdo je očkován a kdo není pro budoucí pandemie.
„Musíte vědět, kdo byl očkován a kdo ne,“ řekl Blair na summitu WEF. „Některé z vakcín, které se objeví později, budou vyžadovat více dávek. Takže musíte mít důvody týkající se zdravotní péče obecněji. Ale jistě, pro pandemii nebo pro vakcíny musíte mít pořádnou digitální infrastrukturu. A mnoho zemí to nemá a většina zemí to nemá.“
„Myslím, že je tu nyní obrovský impuls pro národní digitální infrastrukturu. Digitalizace ve zdravotnictví je, myslím, jedním z velkých měničů hry.“
Podle Blaira zavedení těchto nových vakcín zdůrazňuje potřebu, aby země investovaly do „národní digitální infrastruktury“.
„Měli bychom pomáhat zemím rozvíjet národní digitální infrastrukturu, kterou budou potřebovat s těmito novými vakcínami,“ řekl.
„A nakonec je to také o tom, ukázat lidem a ukázat politickému vedení, že přijetím těchto opatření můžete pozitivně změnit svůj systém zdravotní péče, protože mají dopad nad rámec jakékoli konkrétní nemoci nebo pandemie,“ pokračoval.

DAVOS WATCH: Former UK Prime Minister Tony Blair calls for a digital database to monitor who is vaccinated and who is not for a future “pandemic” #wef23 pic.twitter.com/nDYmI5cPLA
— Drew Hernandez (@DrewHLive) January 19, 2023

S národním digitálním registrem se samozřejmě počítá vzhledem k tomu, že WHO se chystá zavádět mezinárodní očkovací pasy, jejichž národní databáze by měly být sdruženy do jednotné světové databáze.
To vše řeší i pandemická smlouva WHO, která bude projednávána na summitu WHO již letos v květnu. Blair také pouze zopakoval to, na čem se jednotně shodly i všechny země G20, které zavedením mezinárodních očkovacích pasů WHO pověřily…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Davos: Tony Blair vyzývá k vytvoření „národní digitální infrastruktury“ pro sledování stavu očkování lidí (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden