WEF: Jedna miliarda lidí by měla přestat jíst maso (video)
RSS

WEF: Jedna miliarda lidí by měla přestat jíst maso (video)

WEF již dlouhodobě prosazuje přechod od zvířecího masa k hmyzu a masu laboratornímu. Samozřejmě vše ve jménu klimatu, což bylo také hlavní téma diskuzí.
Globální zločinci jistě ve svých luxusních menu  v Davosu neměli moučné červy ani kobylky, což ostatně plánují jen pro plebs.
„Jedna miliarda lidí by měla přestat jíst maso, aby zachránila klima,“ řekl předseda největší průmyslové výrobní společnosti v Evropě panelu na Světovém ekonomickém fóru.
Dánský podnikatel a předseda německého výrobního gigantu Siemens, Jim Hagemann Snabe, prosazoval agendu Velkého resetu – nahrazení masa syntetickými bílkovinami – na panelu „Mobilizing for Climate“ na výročním setkání globalistů ve švýcarském Davosu ve středu.
„Pokud miliarda lidí přestane jíst maso, řeknu vám, bude to mít velký dopad. Nejen, že to bude mít velký dopad na současný potravinový systém, ale také to bude inspirovat inovace potravinových systémů,  „řekl  Snabe a dodal: „Předpovídám, že v budoucnu budeme mít bílkoviny, které nepocházejí z masa, pravděpodobně budou chutnat ještě lépe.“
„Budou mít nulové emise uhlíku a budou mnohem zdravější než potraviny, které jíme dnes, to je mise, kterou musíme zvládnout,“ pokračoval šéf Siemensu.

. @Siemens Chairman Jim Hagemann Snabe at #wef23 : "If a billion people stop eating meat, it will have a big impact … I predict we will have proteins that don't come from meat in the future, they will probably taste even better … They will be zero carbon and much healthier" pic.twitter.com/wno0Ar49hf
— Tom Elliott (@tomselliott) January 18, 2023

Světové ekonomické fórum je také v čele hnutí za budoucnost bez masa a tvrdí, že lidé by se měli rozhodnout pro „ klimaticky prospěšné potraviny, “ jako jsou řasy, plevel a kaktusy .
Organizace založená Klausem Schwabem, která byla průkopníkem myšlenky „Velkého resetu“, také propagovala  myšlenku konzumace hmyzích bílkovin spíše než masa, aby se zmírnil dopad údajně člověkem způsobené změny klimatu.
Je však otázkou, jak velký dopad by měl odklon od masa na emise uhlíku. Dánský klimatolog Bjørn Lomborg již dříve poznamenal , že studie ukázaly, že pokud by průměrný člověk v průmyslovém světě vyloučil maso ze své stravy, vedlo by to pouze ke snížení emisí o 4,3 procenta.
Nicméně tlak proti masu je i nadále ústředním tématem radikální klimatické agendy na celém Západě. Někteří,  včetně výzkumníků v Nizozemsku, dokonce naznačili, že ekonomická krize, která postihne svět, by mohla být nakonec pozitivní pro klima, protože lidé budou mít méně peněz na maso, létání a řízení aut.
Také EU má ambice eliminovat chovy do roku 2035 na minimum. Boj proti masu vidíme i na vyvlastňování dobytčích farem – zejména v Nizozemsku, likvidaci drůbežích chovů pod záminkou „ptačí chřipky“ zjištěné PCR testy a návrzích na omezení chovů domácích zvířat.
EU se také může „chlubit“ návrhem na uvalení speciálních klimatických daní na masné výrobky i další živočišné produkty. Lze tedy v budoucnu počítat s jejich dalším razantním zdražováním.
Mezitím však EU také schvaluje ke konzumaci další a další druhy hmyzu. Ten může být přimícháván do mnoha různých pokrmů, kde by to jen málokdo očekával…
.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 6 Průměrně: 5 ] Článek WEF: Jedna miliarda lidí by měla přestat jíst maso (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden