Britští patrioté vyzývají: „Zastavte lodě, jsme napadeni muslimskými vyžírkami“ (videa)
RSS

Britští patrioté vyzývají: „Zastavte lodě, jsme napadeni muslimskými vyžírkami“ (videa)

Velká Británie zažila v loňském roce bezprecedentní invazi. Situace je již natolik tristní, že muslimské vetřelce již není kam dávat, přičemž mnozí z nich i nadále končí v luxusních hotelích. A to za situace, kdy valem přibývá bezdomovců z řad původních obyvatel, kteří již nezvládají platit vysoké ceny energií. Jenže pro ně místo v hotelu není…
Amanda, která vystupuje pod jménem „Yorkshire Rose“ na Youtube, je nezávislá novinářka, která živě vysílá o britských hotelech, které jsou pro rodilé Brity uzavřeny, protože jsou plné nelegálních muslimských vetřelců.


Hotelový recepční zahlédne Amandu a jejího přítele, jak se potulují po parkovišti, a požádá ji, aby odešla. „Jsem místní novinářka,“ říká na omluvu. Pak otočí konverzaci tím, že se zeptá hotelového pracovníka. „Máte co skrývat? Proč nás nechcete na svém pozemku?“
Amanda zahlédne pár muslimů v kuřáckém prostoru. Předpokládá, že jsou to nelegální cizinci a začne na ně křičet. „Ahoj kluci, líbí se vám naše země?“ Muži si položili ruce na tváře.
Amanda – Yorkshire rose – upozorňuje své krajany na nebezpečí invaze „Jsem jen reportérka. Starají se o vás dobře? Dobré jídlo? Proč si zakrýváte tváře?“
Když Amanda opouští hotel, ročiluje se nad tím, že vláda ukrývá nelegální muslimské vetřelce, kteří překračují kanál La Manche z bezpečné země – Francie.
„Proč je to všechno tak tajné? Jak poznáme Tálibán, zda nepřicházejí džihádisté? Na těch člunech by mohl přijet kdokoliv. Nemáme ponětí, kdo jsou tito lidé. Už toho bylo dost.“ Jeden z  diváků živého přenosu souhlasí. „Vrať se a zapal to,“ říká.
Luxusní hotely takto ubytovávají ilegály už nejméně 3 roky. Aktivisté cestují po zemi, aby se natočili při tom, jak obtěžují zaměstnance a křičí na muslimské vyžírky, podněcováni svými stoupenci, kteří sledují živé přenosy.
Jejich videa jsou obdobou videí natočených Nigelem Faragem. V červenci 2020 zveřejnil na svém kanálu YouTube video, ve kterém se objevil v hotelu ve Worcestershiru, natáčel muslimské muže v areálu a snažil se rezervovat pokoj, ale byl odmítnut.
Jeho komentáře ve videu nyní tvoří témata pro aktivisty, jako je Yorkshire Rose. „Nemáme tušení, kdo jsou někteří z těchto lidí,“ říká Farage v klipu, který má nyní sedm milionů zhlédnutí. „Nemáme tušení, zda někteří z nich mohou být z ISIS. Je to možné, nevím.“


Soudě podle zuřivé reakce některých obyvatel na místní hotely, které ubytovávají invazní muslimy, videa pravděpodobně zůstanou vysoce sledovaná i letos.
Když jeden člen facebookové skupiny News for South Chadderton minulý týden sdílel informaci, že hotel Victoria v Oldhamu ubytovává migranty, spustilo to vášnivé reakce.
„Je to zatracená ostuda,“ říká jeden komentář. „Špinaví červi,“ dodává další. „Nepotřebujeme jejich války nebo primitivní praktiky v naší zemi.“

Mnoho členů tvrdí, že v hotelu viděli jen svobodné muže a navzájem se varují, že  jsou to násilníci, teroristé a budoucí nepřátelé v občanské válce. Failsworth Street Patrol, skupina, která zveřejňuje zprávy o svých nočních aktivitách na Facebooku, minulý měsíc zveřejnila, že udržuje „vyšší přítomnost“ kolem hotelu Victoria. „Prosím, nechte své dveře a okna zamčené a zůstávejte v bezpečí.“
V hotelech jsou vždy ubytováni svobodní muži – a ne rodiny.
Níže  je možné vidět dnes již virální video Nigela Farage z roku 2020 z hotelu Daresbury Park ve Warringtonu a z pozemků Chimney House v Sandbachu:

Farage se obzvláště rozzlobil, když se dozvěděl, že místní charita zorganizovala výlet pro ilegály na Anfield Stadium. Věří, že  to povzbudilo více invazistů, aby podnikli nebezpečnou pozemní cestu z Afghánistánu do Calais a pak překročili nejrušnější lodní kanál na světě v děravém člunu.
„Všichni tito lidé budou posílat selfie a fotografie zpět do svých zemí,“ říká. „A vzkaz zní: pojď sem, dostaň se do této země. Hotely, čtyřicet liber týdně kapesné, plná penze, výlety na Anfield.“
Aktivisté jako Yorkshire Rose věří, že ukrývání muslimských vetřelců v britských hotelech je dobrým důkazním materiálem, stejně jako jejich videa o zločinech muslimských sexuálních gangů.


 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Britští patrioté vyzývají: „Zastavte lodě, jsme napadeni muslimskými vyžírkami“ (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden