Německo: Syřan byl přistižen v chlévě při znásilňování dobytka
RSS

Německo: Syřan byl přistižen v chlévě při znásilňování dobytka

Evropa je zejména v posledních letech stále více multikulturně obohacována, přičemž s narůstajícím počtem nově příchozích budoucích evropských obyvatel roste i počet těch, kdo byli jakkoli obohaceni.
Ovšem obohacováni zdaleka nejsou pouze lidé, mnohdy se to týká také jejich domácího zvířectva. Například na Lampeduse a v dalších italských, Afričany obohacovaných oblastech, již téměř vymizeli domácí mazlíčci – kočky a psi, které jejich majitelé pouštěli bez dozoru ven, byť jen na zahradu.
Především v období různých islámských svátků pak houfně mizí zejména ovce a kozy z farem či různých zoo koutků, aby skončily jako halal podřezané a vykrvené – a posléze i zkonzumované – obětiny.
Ovšem některá zvířata obohacování přežijí, neboť jsou využívána i k jiným – v zemích původu obohacovačů zcela obvyklým – účelům…
Po několika činech v posledních měsících se policii podařilo minulou sobotu 14. ledna zatknout muže ze Sýrie. Oznámil to v pátek okresní policejní úřad v Unně.
Farmář z okresu Kamen Methler chytil muže v chlévě a držel ho, dokud nedorazila policie, jak řekl policejní mluvčí Bernd Pentrop. Podle mluvčího si 28letý muž s sebou přinesl stoličku, aby měl lepší přístup ke zvířatům. Policie obviněného zatkla a odvezla na policejní stanici v Kameni.
Při pozdějším výslechu obviněný uvedl, že od roku 2018 sexuálně zneužíval několik zvířat na farmách nejen v Kameni, ale v celém regionu. Výslech neodhalil přesná místa, kde byl prznič zvířat aktivní.
„Existuje podezření, že k incidentům mohlo dojít i v zahraničí,“ řekl policejní mluvčí Bernd Pentrup. Podle současného stavu vyšetřování neexistují žádné náznaky, že by některé zvíře bylo během sexuálních aktů zraněno.
Proti muži bylo zahájeno trestní řízení za sodomii. Trestní vyšetřování pokračuje a příslušné orgány byly informovány, aby pomohly muži, který je zjevně duševně nemocný, uvedl mluvčí úřadů.
Podobný případ není v oblasti v poslední době ojedinělý. Před několika měsíci byl  zraněn kůň řeznými ranami v oblasti genitálií v Drensteinfurt-Walstedde v okrese Warendorf.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německo: Syřan byl přistižen v chlévě při znásilňování dobytka se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden