Účastník davoského fóra to řekl naplno: „Cílem je vytvořit nový světový řád“ (video)
RSS

Účastník davoského fóra to řekl naplno: „Cílem je vytvořit nový světový řád“ (video)

I když už davoské setkání skončilo, stále  se objevují výstupy z diskuzí účastníků globalistického summitu.
Mezi mnoha zajímavými diskuzními příspěvky, ve kterých globalisté či jejich loutky přiznávají nadcházející plány, se objevil i diskuzní příspěvek, v němž bylo zmíněno nastolování nového světového řádu.
O NWO se v minulosti mezi řečí zmínilo již mnoho politiků, přitom mainstream stále odkazuje zmínky o novém světovém řádu do kategorie konspirací. Nicméně ten kdo nepatří do stáda tvrdých spáčů ví, že jde o dlouhodobý plán, který je nyní ve vrcholné fázi realizace.
I na letošním summitu nejméně jeden z účastníků zmínil, že cílem globalistů je nastolení nového světového řádu.
Řečník na Světovém ekonomickém fóru v Davosu výslovně prohlásil, že cílem organizace je vytvořit „nový světový řád“. Prohlásil to na setkání pákistánský ministr zahraničí Bilawal Bhutto Zardari.
„Tady na WEF se hodně mluví o tom, jak bude vypadat nový světový řád, jak se posouváme k tomuto novému normativnímu mezinárodnímu řádu, který nám jako civilizovanému světu umožní řešit naše rozdíly,“ řekl Zardari.


Podle ministra musíme „mezinárodně utvářet a zlepšovat“ náš normativní a mezinárodní institucionální řád. „Jakmile vybudujeme tento nový světový řád, doufám, že tentokrát bude přičten hlas jižní polokoule a rozvojových zemí,“ řekl Zardari.
Další řečnice si stěžovala na země, které staví svou vlastní suverenitu nad zájmy „světového řádu:“


Mainstreamová média nadále zavrhují „nový světový řád“ jako konspirační teorii. Ale když tento termín použijí globalisté, je to v pořádku.
Jaký bude život za Nového světového řádu? 
Vzpomeňte si například na 5minutová města, chytrá města, zákaz aut, implantované mozkové čipy, digitální databázi pro sledování stavu očkování lidí, nadcházející nadvládu WHO, digitální měnu a ID, sociální kredity, měření uhlíkové stopy, výměnu obyvatel, novou pandemii a cenzuru pod pláštíkem boje proti „dezinformacím.“
To vše a mnohé další je součástí budování NWO, hezky pohromadě to pak najdete v plánech Agendy 2030 či Agendy 21.
Elon Musk  tento týden tweetoval , že WEF se „stále mění v nevolenou světovou vládu, o kterou lidé nikdy nežádali a kterou lidé nechtějí.“ Nicméně je třeba připomenout, že také on sám tyto srazy v minulosti navštívil….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Účastník davoského fóra to řekl naplno: „Cílem je vytvořit nový světový řád“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden