Brazílie odmítá podepsat globální pandemickou smlouvu
RSS

Brazílie odmítá podepsat globální pandemickou smlouvu

Poté, co již Rusko začalo uvažovat o vystoupení z WHO (zatím to není zcela jisté), ozvala se i Brazílie s tím, že odmítá podepsat pandemickou dohodu, jak nyní nazývá WHO pandemickou smlouvu. Tento nástroj neomezené moci WHO nad členskými státy bude ovšem automaticky aplikován ve všech členských zemích v případě, že jej odsouhlasí alespoň 2/3 členských zemí, zbytek se bude muset podřídit. Druhou možností je vystoupení z WHO, k čemuž zřejmě nakonec v případě Brazílie dojde.
Brazílie za prezidenta Jaira Bolsonara zůstává hrází proti globální tyranii koronaviru, spolu se všemi dalšími vedlejšími účinky destruktivního globalismu, a to navzdory skutečnosti, že pravicová konzervativní vláda je neustále vystavena domácím i zahraničním útokům (zejména prostřednictvím soudnictví).
Bolsonaro nyní odmítl kontroverzní pandemickou smlouvu WHO,  která získává kompetence nadřazené nad národní ústavy. Tím dojde k zavedení  globální zdravotní diktatury . V rozhovoru Bolsonaro zdůraznil:
„Brazílie nepodepíše smlouvu WHO o pandemii. Národní suverenita není něco, co je třeba předat WHO a vzdát se toho jen proto, abychom se přidali ke klubu zdánlivě vyspělých národů.“ 
Brazílie se proti „Velkému resetu“ postavila poměrně brzy. Bývalý ministr zahraničí Eernesto Araújo v prosinci 2020 před OSN zdůraznil, že pandemie nesmí vést k totalitní sociální kontrole nebo ke zrušení základních svobod. Svoboda je  zásadní pro lidskou důstojnost. Brazílie znamená svobodu. Ne Velkému resetu. 
A Brazílie pod Bolsonarem nevynechá žádnou další příležitost otevřeně bojovat proti covidové diktatuře, například když byl šéf WHO přímo konfrontován se smrtícími vedlejšími účinky „vakcín“ proti Covid 19. 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden