Dnes je to přesně dva roky co byl Joe Biden inaugurován na post amerického prezidenta
RSS

Dnes je to přesně dva roky co byl Joe Biden inaugurován na post amerického prezidenta

Globalistická loutka, která již zřejmě nezvládne ovládat ani vlastní svěrače (natož stát), je tak přesně v polovině svého funkčního období.
Falešné volby v roce 2020 usadily na prezidentský post hegemona všech západních zemí Joe Bidena, prosazovanou loutku Deep state. Jeho administrativa zaznamenala rekordní počet barevných, LGBTQIA a tzv. Straussovců.
A v USA láme Biden i mnohé další rekordy .
USA zaznamenávají nejvyšší ceny pohonných hmot v historii:

V roce 2022 hlásily Spojené státy i rekordní kriminalitu. Jen v loňském roce bylo ukradeno více než milion aut .
Inflace se v roce 2022 vymkla kontrole na 40letém maximu.

Ilegální imigrace zlomila všechny rekordy. Více než 5 milionů nelegálních cizinců  překročilo otevřenou jižní hranici do Spojených států během prvních dvou let Joe Bidena v úřadu.
Americký akciový trh zažil nejhorší rok od roku 2008. Pokud přidáte ztráty dluhopisů ke ztrátám akcií v celkové výši přes 10 bilionů dolarů, jde o  nejhorší ztráty od roku 1871.
Tolik ve stručnosti výčet některých domácích rekordů zaznamenaných za vlády Joe Bidena.
K těmto „úspěchům“ lze přidat i ty mezinárodní. Bidenovi soudruzi z Deep state využili své zkušenosti z falšování amerických voleb v roce 2020 a v podobném stylu „pomohli“ k výhře také svým – u lidí neoblíbeným a tedy jen obtížně zvolitelným – loutkám i v několika dalších zemích světa.
Instalace Bidena byla důležitá i pro průběh dění na Ukrajině či v Evropě. Zvýšilo se vměšování do záležitosti jiných zemí ve snaze udržet USA  post světového drába.
Biden je v polovině funkčního období, zatímco v USA se nyní řeší jeho skandály.
Jde jak o nedávno nalezené přísně tajné dokumenty , které měl uložené v jeho běžně přístupné kanceláři, tak o vyšetřování, které se rozjelo v Kongresu. Ten nyní vyšetřuje Joe Bidena i jeho syna Hunter
Důkazy ke zločinům otce a syna Bidenových pochází z informací získaných z notebooku Huntera Bidena.
Toto poslední dění naznačuje, že by na značnou část druhé poloviny Bidenova volebního mandátu mohla převzít „žezlo“ Kamala Harrisová.
To jsou již samozřejmě jen dohady, které se mohou – i nemusí – splnit.
Každopádně jedno je jisté: Joe Biden se do dějin zapíše jako první americký prezident, který se díky svým nekonečným eskapádám stal terčem celosvětového posměchu.
Mimochodem, úvodní obrázek ukazuje inauguraci Bidena přesně před dvěma lety. Biden se tak do historie zapíše také jako prezident, na jehož inauguraci se přišlo podívat historicky nejméně příznivců…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Dnes je to přesně dva roky co byl Joe Biden inaugurován na post amerického prezidenta se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden