Štefec: Andrej s Monikou není extra terno, ale proti dvojce Petr a Eva ano
RSS

Štefec: Andrej s Monikou není extra terno, ale proti dvojce Petr a Eva ano

PZ

Zmínil jsem se v jedné diskusi, že Petr Pavel a jeho manželka Eva byli v roce 1989 nomenklaturními komunistickými kádry. Načež jsem byl osočen, že úmyslně šířím pomluvy a dezinformace, píše na facebooku Jaroslav Štefec.




Takže si to shrňme:
 
Petr Pavel byl v roce 1989 ne jen tak nějakým agentem nebo placeným donašečem, ale přímo příslušníkem vojenské rozvědky generálního štábu , což byl přísně výběrový vojenský ekvivalent civilní StB. Její příslušníci procházeli důkladnými prověrkami oddanosti KSČ a socialistickému zřízení. Seznamy nováčků byly předávány sovětské GRU (špionážní služba generálního štábu Sovětské armády), která prováděla v případě pochybností o kandidátovi vlastní zkoumání. Petr Pavel jím viditelně prošel bez problémů. Byl samozřejmě také vzorným členem KSČ.
.
Eva Pavlová v rámci své vojenské kariéry vystudovala Vysokou politickou akademii Klementa Gottwalda v Bratislavě, z níž vycházeli vojenští političtí pracovníci (tzv. „politruci“) v nomenklatuře KSČ.  A samozřejmě byla od roku 1985, resp. 87 (po ukončení kandidátské lhůty) i její členkou. Tvrdí o sobě, že členkou KSČ se stala proto, aby mohla studovat. Neměla prý „vyhovující kádrový profil“. Vzhledem k tomu, že znám mechanismy, jimiž byli studenti VPAKG doporučováni a vybíráni, dost významně o tom pochybuji.









.









Přes to všechno jsou oba manželé, bývalí důstojníci komunistické armády, z nichž ten vousatější byl dokonce příslušníkem zločinecké VKR, vynášeni mainstreamovými médii jako zářný pár roku, připravený ujmout se nejvyšší politické funkce v naší už tak těžce zkoušené zemi. Jsou „horkými kandidáty“ na pozici prezidenta a jeho první dámy nejen médií, kavárny, pětikoalice a partičky největších českých oligarchů, ale hlavně všech, kteří se už těší, až vyrazí do zákopů první světové války jednadvacátého století.
.
Příchodem Petra Pavla na Hrad by se definitivně završil tichý, ale velmi rychle a efektivně probíhající státní převrat, který nás ve spirále, zdánlivě nezadržitelně a stále rychleji, strhává zpět do doby, kdy jsme nesměli otevřeně vyjadřovat své názory, oponenti „strany a vlády“ byli zavíráni, ve školách se učily pouze povolené pravdy o historii a světlých zítřcích, a se Sovětským svazem to bylo na věčné časy a nikdy jinak.
 .
Netvrdím samozřejmě, že Andrej Babiš s první dámou Monikou po boku na Hradě by byl nějaké zvláštní terno. Ale proti dvojce „Petr a Eva“, umyté na čísi pokyn českými médii „dočista do čista“ stejně, jako to dokázal legendární prací prostředek „Árijec“ v proslulém pitomoučkém šotu proti xenofobii a rasismu, je to jistá naděje. Naděje, že v tom sešupu do minulosti a válečného šílenství, které díky Fialově vládě zažíváme, někdo aspoň občas šlápne na brzdu. A že ta huba na dně, k němuž se šupem řítíme, bude o něco méně rozbitá.
 .

prvnizpravy.cz




The post Štefec: Andrej s Monikou není extra terno, ale proti dvojce Petr a Eva ano first appeared on .


Nejčtenější za týden