Podpora brazilského diktátora Luly přišla i ze strany Sorose a davoských „elit“
RSS

Podpora brazilského diktátora Luly přišla i ze strany Sorose a davoských „elit“

Získat pod svůj vliv největší jihoamerickou zemi bylo pro Deep state velmi důležité. Na základě zkušeností z amerických voleb v roce  2020 došlo k velmi podobným manipulacím také v Brazílii. Proti ukradeným volbám protestovaly v brazilských ulicích miliony lidí.
Protesty však nebyly k ničemu, neboť moc globálních vládců je stále příliš velká. Cílem bylo udržet zemi v moci globálních struktur, neboť Bolsonaro, který nenajel na covidový podvod, předem deklaroval, že hodlá odejít z WHO a bude-li to nutné, Brazílie by za jeho vlády odstoupila i od jiných globalistických struktur.
Pro US Deep state bylo tedy zásadní zařídit vše tak, aby na postu brazilského prezidenta usedla jejich loutka. I proto proběhly brazilské volby přesně v duchu amerických. Již před volbami se Lula scházel se zástupci Bidenovy administrativy a nyní se zástupce jeho vlády objevil na srazu WEF.
Davoská elita tento týden přivítala členy Lulova diktátorského režimu s otevřenou náručí.
Lula da Silva převzal Brazílii počátkem tohoto měsíce po svém poskvrněném volebním vítězství nad populárním brazilským nacionalistou Jairem Bolsonarem.
Puč, k němuž v zemi došlo, nemá v historii obdoby. Právě na příkladu Brazílie však můžeme vidět, jak velká je moc Deep state. Režim zastánců tvrdé linie už  zatýká komiky a opoziční žuranlisty .

Tento týden globalisté oslavili svůj poslední rok úspěchů na výročním summitu v Davosu. Lulova ministra financí Fernanda Haddada na fóru oslovili prezident Soros Open Society Mallach Brown a Alex Soros, syn a nástupce George Sorose (viz titulní obrázek).

Po nedávné podpoře ze strany EU tak nyní podpořili Lulův režim i globalisté na srazu WEF a extra podpory se mu dostalo i ze strany Sorose.

Globalisté mají mnohem blíž k diktátorům a zločincům, kteří se v minulosti netajili obdivem k Hitlerovi, než k nacionalistům, kteří staví vlastní národ nad zájmy globální moci. To také o mnohém vypovídá…






 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Podpora brazilského diktátora Luly přišla i ze strany Sorose a davoských „elit“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden