Novým místopředsedou EP se stal socanský LGBTQI aktivista, podporující rannou sexualizaci dětí
RSS

Novým místopředsedou EP se stal socanský LGBTQI aktivista, podporující rannou sexualizaci dětí

Dalo by se očekávat, že po skandálu, kdy se část socanské frakce EP ukázala být těžce zkorumpovaná, přičemž další korupční aféry ještě vyplouvají na povrch, bude na post uvězněné místopředsedkyně Evy Kaili zvolen zástupce jiné frakce. Nicméně europarlament měl na věc jiný názor. A když už tedy zvolit náhradu, tak takovou, která ideologicky co nejlépe odpovídá politice EU…

Evropský parlament zvolil na uvolněné místo  extremistického LGBTQ aktivistu. Jmenovitě lucemburského socialistu Marca Angela, který vzbudil pozornost svým agresivním odsouzením maďarského zákona na ochranu dětí. Volby vyhrál ve druhém kole se ziskem 307 z 590 hlasů.
Korupční skandál Brusel-Katar je přinejmenším zatím výhradně socialistický.  Hlavní podezřelí pocházejí z této party.  Pak je neuvěřitelné, že právě odtud zvolili nového místopředsedu.
Nyní se také ukazuje, že mělo jít o zákulisní dohodu tří silných frakcí, které socialistu podpořily. Jde tak o pokračování korupčních praktik v Bruselu.
A nejde jen o zákulisní dohody či korupci ze strany Kataru či Maroka, jak se již podařilo rozkrýt.
Například pochybná softwarová dohoda s americkou společností (!) byla uzavřena v Evropském parlamentu pod vedením Evy Kaili: Tato společnost shromažďuje data od evropské populace, aby pomocí určitých klíčových slov odfiltrovala zneužívání dětí a dětskou pornografii.  To by ale zároveň znamenalo, že se údaje desítek milionů evropských občanů přenesly do americké (!) společnosti .
A takhle korupce v Bruselu vesele pokračuje: Zahraniční aktér, v tomto případě velká americká korporace, si kupuje politický vliv za velké peníze od zvolených politiků. Korupce v Bruselu se týká jak Evropského parlamentu, tak Evropské komise a dalších aktérů.
Ale vraťme se k novému místopředsedovi EP, který je ideologickým odrazem samotné EU.
Jeho jmenováním se EU drží své dlouhodobé depopulační agendy ve smyslu diktatury LGBTQIA: Angel  neustále propaguje  včasnou sexualizaci dětí tím, že by se mělo co nejdříve ve školách vzdělávat o trans a genderové identitě.
Ke jmenování LGBTQ extremisty došlo díky levicové většině v Evropském parlamentu.
Lucemburský socialistický europoslanec je obzvláště hrdý na to, že stojí v popředí bruselské agendy proti maďarským a polským opatřením na ochranu dětí, kterou vede jeho EP LGBTQ lobby.  A přirozeně ho potěšilo, že Evropská komise v tomto ohledu vyhlásila řízení o porušení povinnosti proti Maďarsku a Polsku.  Marc Angel, spolupředseda skupiny EP LGBTQ, o to opakovaně žádal.

Angel chce, aby LGBTQ vzdělávání pro děti začalo velmi brzy. V hlavním rozhovoru s předsedou EP řekl, že je nesmírně důležité zavést LGBTQ vzdělávání do škol ve všech členských státech: Děti musí od nejútlejšího věku  získat komplexní obrázek o trans a genderové identitě a také o intersexuálech.
Tyto znalosti by podle něj měly být zpřístupněny všem lidem všech věkových kategorií, aby mohli vyučovat LGBTQ problematiku na školách již od útlého věku.
Ve svém příspěvku na Facebooku, kde kritizoval maďarský zákon na ochranu dětí, se pochlubil, že natočil video pro RTL v Lucembursku z pochodu Pride, které bylo vysíláno na dětském kanálu.
Lucemburský LGBTQ politik také považuje za velký úspěch, že EP prohlásil EU  za LGBTQ zónu. Angel také dbá na to, aby neustále propagoval duhovou ideologii svým fyzickým vzhledem: téměř všude nosí svou LGBTQ vlajku, která propaguje transvestity a transgender lidi, a dokonce si obléká i další LGBTQ doplňky.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Novým místopředsedou EP se stal socanský LGBTQI aktivista, podporující rannou sexualizaci dětí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden