Německo: Policie se snaží zpacifikovat vzpurného Afričana (video)
RSS

Německo: Policie se snaží zpacifikovat vzpurného Afričana (video)

Jistě i tento Eritrejec bude záhy seznán psychicky nemocným tak, jak je to nyní v Německu zvykem i u závažných trestných činů, nejen u podobných přestupků. Zejména poslední dva roky je totiž drtivá většina obohacujících menšin v Německu posílána namísto do vězení na psychiatrii. Tím se velmi výrazně manipulují statistiky zločinnosti, neboť tyto činy „psychicky nemocných“ se do patřičných kolonek nedostanou a ve statistikách zločinnosti tedy nefigurují…
U příležitosti trestného činu, k němuž došlo v ICE 927, zkontrolovala federální policie 4. května na hlavním nádraží v Koblenci eritrejského státního příslušníka. Muž ihned po kontrole vyskočil na kolejiště nástupiště 4 a z nejasných příčin začal házet štěrk směrem k federálním policistům a přítomným cestujícím z vlaku. 
Slovní výzvy a použití pepřového spreje nemělo žádný efekt. Teprve poté, co policista opakovaně pohrozil střelnou zbraní a  vystřelil varovný výstřel, muž přestal házet štěrkem. Byl přemožen, spoután a zatčen. Jeden důstojník byl při házení kameny zraněn a musel přerušit službu. Jako motiv útoku Eritrejec  uvedl nespokojenost s následným výběrem jízdného kvůli neplatné jízdence. 

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden