„Allahu akbar!“ Somálec zavraždil dva náhodně vybrané Němce
RSS

„Allahu akbar!“ Somálec zavraždil dva náhodně vybrané Němce

Již před časem jste si zde mohli přečíst o útoku, ke kterému došlo v německém Ludwigshafenu. Somálec s mačetou či velkým nožem (popis zbraně se poněkud liší, nicméně podle všeho šlo spíš o větší sečnou zbraň) napadl celkem tři muže, z nichž dva zavraždil a jednoho zranil.
Ruku jednoho ze zavražděných mužů usekl a následně hodil na balkon bytu jeho expřítelkyně, která se s ním údajně rozešla kvůli jinému muži.
Vyšetřování případu je nyní u konce a státní zastupitelství zveřejnilo i další informace o útoku, zejména pak k motivaci vraha…
Státní zastupitelství ve Frankenthalu v Porýní-Falci oznámilo pozadí strašlivého krvavého činu v ludwigshafenské čtvrti Oggersheim. 18. října 2022 Somálec brutálně ubodal dva muže k smrti, přičemž křičel „Alláhu Akbar“ a vážně zranil dalšího.
Žadatel o azyl spáchal vraždy, protože ho opustila jeho přítelkyně: „Byl přesvědčen, že má nového životního partnera,“ řekl deníku  Bild   hlavní prokurátor Hubert Ströber. Ve své krvežíznivosti si byl 26letý muž „vědom toho, že obě oběti  jeho bývalá partnerka neznala“.
Skutky byly tedy spáchány z čiré nenávisti k německým mužům. První obětí  byl 20letý Jonas S., který šel náhodou kolem něj. Nožem s dlouhou čepelí  malíře bodl a „využil momentu jeho bezbrannosti“, jak uvedl státní zástupce.
Když kolega 20letého muže přispěchal na pomoc, Somálec  vražednou zbraní sekl do krku 35letého Saschy K. – „s úmyslem zabít“, podle státního zástupce. Muž neměl šanci a na místě zemřel. Pak na 20letého mladíka zaútočil znovu, prý ho s nepochopitelnou brutalitou bodl do hlavy a pak mu uťal pravou ruku v předloktí. Tuto část těla pak hodil na balkon své bývalé partnerky.
Poté šel pachatel do drogerie pobodal 27letého zákazníka stojícího u pokladny. Navzdory vážným zraněním se Němec dobelhal na ulici. Tam mu přivolaní policisté poskytli první pomoc a zastavili žadatele o azyl čtyřmi výstřely ze služebních zbraní.
Podle státního zastupitelství Somálec poskytl informace o průběhu událostí psychiatrickému odborníkovi. Chtěl ze vzteku a žárlivosti zabít „německé muže“.
Lékař považuje muže zatím za vinného. Státní zastupitelství podalo obžalobu ze dvou vražd a těžkého ublížení na zdraví. Kdy soud začne, zatím není jasné.
Půjde nakonec o dalšího psychicky nemocného obohacovače?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 4.3 ] Článek „Allahu akbar!“ Somálec zavraždil dva náhodně vybrané Němce se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden