Kdepak je globální oteplování? Čína hlásí rekordy až minus 53 stupňů
RSS

Kdepak je globální oteplování? Čína hlásí rekordy až minus 53 stupňů

Stále více začínám chápat, proč klimatičtí propagandisté tak rychle změnili svoji rétoriku a namísto řečí o „globálním oteplování“ hovoří o „klimatických změnách.“
Jen za poslední rok se z jejich předpovědí poněkud „vymklo“ počasí na mnoha místech planety. Zatímco vloni, když u nás bylo léto, zažívali na jižní polokouli rekordně studenou zimu. Sníh se objevil i tam, kde ho příliš neznají a v místech, kde je v zimě běžně mírně nad nulou, padly teploty i pod bod mrazu.
V posledním roce až dvou také hlásí rekordní minusové teploty Antarktida a v případě arktických ledovců , které by již podle klimatických alarmistů neměly v létě vůbec existovat, se již 10 let nedějí žádné změny. Poslední Vánoce pak byly ve znamení mrazivých rekordů i sněhových vánic v USA a před pár dny hlásili rekordní zimu i z Indie .
A ve výčtu ledových rekordů nekončíme, protože i Čína nyní hlásí mrazivé teplotní rekordy,
Teploty v nejsevernějším čínském městě Mohe v neděli klesly na minus 53 stupňů. To je nejnižší teplota, jaká kdy byla zaznamenána,  píše China Daily.
Údaj naznačuje, že předchozí rekord minus 52,3 stupně Celsia byl překonán. Teploty v Mohe v provincii Chej-lung-ťiang nyní klesly pod minus 50 stupňů již tři dny po sobě.
Několik dalších oblastí v pohoří Stora Hinggan také zaznamenalo své nejchladnější teploty vůbec. V Mohe je led a sníh až osm měsíců v roce, s roční průměrnou teplotou kolem minus 3 stupňů.
Během probíhajícího „jarního festivalu“ v Heilongjiangu jsou nyní turisté a místní obyvatelé vyzýváni, aby zůstali v teple. Úřady také varují, že by mohlo dojít k dopravním nehodám kvůli extrémnímu chladu.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Kdepak je globální oteplování? Čína hlásí rekordy až minus 53 stupňů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden