Bill Gates varuje: Připravte se na další pandemii
RSS

Bill Gates varuje: Připravte se na další pandemii

Jak známo, tak nikým nevolený Bill Gates je nepsaným vlastníkem WHO, jejímž hlavním sponzorem je již několik let – a to nejen přes Nadaci Billa a Melindy Gatesových, ale i přes jím financované farmaceutické firmy (zejména vakcinační aliance GAVI).
Pokud by tak WHO na základě schválených Mezinárodních zdravotních předpisů vyhlásila ještě letos kdekoli pandemii, tak vězte, že právě on je hlavním „režisérem.“
Miliardář Bill Gates  varoval A u strálii , aby se připravila na „příští pandemii“, která může být způsobena člověkem a bude mnohem horší.
V Lowryho institutu v Sydney Gates řekl, že političtí vůdci musí odložit své neshody a spolupracovat na přípravě na další virus. Podle zakladatele Microsoftu covidová pandemie ukázala, že země mohou zlepšit svůj přístup a vzájemnou spoluprací.
Gates před zavedením vakcín chválil australská opatření proti šíření covidu. Režim v Austrálii byl charakteristický mimořádně přísnými restrikcemi. V zemi byla dlouhou dobu zavedena takzvaná politika zero-covid, včetně jakýchsi „koncentráků“ pro potenciálně nakažené.
Miliardáře potěšila zejména australská politika karantény. „V důsledku toho zůstala míra infekce nízká v prvním roce, kdy ještě nebyly žádné vakcíny.“ Je ironií, že po zavedení vakcín se počet „případů covidu“ v Austrálii prudce zvýšil.
Gates dále řekl, že k řešení budoucích pandemií je zapotřebí „stabilní mezinárodní řád.“ Podle něj bychom měli každých pět let pořádat pandemické cvičení na regionální i celostátní úrovni.
Řekl také, že vzestup Číny vnímá jako obrovskou vzpruhu pro svět. Gates o víkendu hovořil s australským premiérem Anthonym Albanesem o klimatických změnách, veřejném zdraví a energetice…
K uvedenému jen dodávám, že podle nových Mezinárodních zdravotních předpisů by měla mít WHO možnost vyhlásit i stav klimatické nouze, což je možná i důvodem, proč se v poslední době zabývá Gates stále častěji právě  tématem údajných (ve skutečnosti zcela smyšlených) klimatických změn.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 4.7 ] Článek Bill Gates varuje: Připravte se na další pandemii se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden