Bill Gates létá po Austrálii soukromým letadlem za 70 milionů dolarů a přednáší o klimatických změnách
RSS

Bill Gates létá po Austrálii soukromým letadlem za 70 milionů dolarů a přednáší o klimatických změnách

Klima má být hlavním tématem globalistické agendy v nejbližších letech. Ovšem veškeré restrikce, omezování, klimatické daně, měření uhlíkové stopy, konzumace hmyzu a klimatické lockdowny jsou mířeny jen na „plebs“, neboť ti, kdo létají v soukromých tryskáčích a dovolenou tráví na soukromých luxusních jachtách, nebudou nijak omezováni.
Nejinak je tomu v případě Billa Gatese, který se již od pandemií stále častěji přesunuje k tématu „klimatické změny,“ i když on sám již před časem prozradil, že ví, že jde o vylhanou agendu.
Proč by se tedy on sám jakkoli omezoval a šel příkladem?
Miliardář Bill Gates v současnosti létá po Austrálii na palubě svého luxusního soukromého tryskáče za 70 milionů dolarů a přednáší lidem o klimatických změnách.
Ano, opravdu.
Zakladatel Microsoftu se pokouší propagovat svou společnost Breakthrough Energy tím, že investorům říká: „Důvod, proč se do změny klimatu vyplatí hodně investovat, je ten, že se časem jen zhorší.“
Zdá se však, že blížící se klimatická katastrofa nestačí, aby Gates změnil své chování, protože spálí kolem 4000 galonů paliva za hodinu, zatímco se pohybuje ve svém Gulfstreamu za 70 milionů dolarů.
Miliardář nedávno strávil nějaký čas odpočinkem na Lizard Island  na Queenslandském Velkém bariérovém útesu, než se vydal tímto zcela neekologickým způsobem do Sydney na schůzku s australským premiérem Anthonym Albanesem.

Gates vlastní nejméně ČTYŘI soukromá letadla v celkové výši 194 milionů dolarů.
Gates pronesl svou obvyklou poplašnou rétoriku a tvrdil, že člověkem způsobené globální oteplování způsobí mizení všech druhů přírodních ekosystémů a všech možných míst na světě.
„Změna klimatu dosud měla negativní dopad na nemoci, jako je malárie, která každoročně zabíjí 400 000 dětí,“ řekl Gates na akci pořádané think-tankem Lowy Institute.
Globalista řekl, že „klíčem je co nejvíce minimalizovat oteplování,“ přestože Gates sám „káže vodu a pije víno.“
Gates ve své knize How To Avoid Climate Disaster z roku 2021 přiznal, že je totální pokrytec.
„Uvědomuji si, že jsem nedokonalý velvyslanec v oblasti změny klimatu,“ napsal a dodal: „Vlastním velké domy a létám soukromými letadly – dokonce jsem jedním letěl do Paříže na klimatickou konferenci. Mám někoho učit o životním prostředí?“
„Přiznávám se vinným ve všech třech bodech obžaloby. Nemohu popřít, že jsem bohatý muž s názorem. Ale myslím, že je to informovaný názor a snažím se z něj poučit,“ píše v knize.
Je zřejmé, že „učit se více“ znamená neustále vás šikanovat o vaší uhlíkové stopě, zatímco Gates zanechává stopu o velikosti všech obyvatel jedné malé země dohromady.
Gatesovo chování znovu ilustruje, že megabohatí kazatelé klimatických změn ve skutečnosti nevěří své vlastní propagandě o rostoucích hladinách CO2 způsobujících apokalyptickou změnu klimatu.
Jak je ovšem možné, že jim stále většina lidí věří?

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Bill Gates létá po Austrálii soukromým letadlem za 70 milionů dolarů a přednáší o klimatických změnách se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden