Itálie: Afričan znásilňoval kozy a slepice, jedno kuře jeho „lásku“ nepřežilo
RSS

Itálie: Afričan znásilňoval kozy a slepice, jedno kuře jeho „lásku“ nepřežilo

Z Evropy se postupně stává Afrika a to se vším všudy, včetně všech tamních běžných zvyklostí.  Většina lidí v obohacovaných zemích si již zvykla na to, že jít po ulici po setmění se v některých lokalitách takřka rovná žádosti o napadení, oloupení nebo znásilnění.
Ovšem nebezpečí nečíhá jen na občany obohacovaných zemí a zdaleka ne jen v temných uličkách. Obohacována jsou totiž stále častěji i jejich domácí zvířata.
Před pár dny tak začal soud s jedním „milovníkem“ domácího zvířectva z Afriky. V jeho rodné Ghaně je pravděpodobně obcování s domácím zvířectvem zcela běžnou zábavou, ne tak ovšem v Itálii, kde se jedná o přečin…
Přeslezl přes plot a měl sex s kozami a slepicemi. Byl proto o bviněn z týrání zvířat.  Může to znít jako surrealistický příběh s falešnými zprávami, ale u soudu v Pesaru byl nedávno zahájen proces s 27letým ghanským imigrantem.  Dnes není muž nikde k nalezení a soudce rozšířil pátrání, aby mohl zahájit proces.
Podle obžaloby a stížnosti majitele zvířete byl cizinec několikrát pozorován, jak se „bavil“ s kozami a slepicemi a manipuloval se zvířaty. Odtud obvinění z týrání zvířat doplněné tím, že v jednom případě znásilnění způsobilo smrt kuřete.
K přečinům opakovaně došlo na předměstské ulici v Pesaru, kde je dvůr se zelenou plochou, na které majitel chová kozy a slepice. Ghaňan čelí mimo uvedeného také obžalobě z krádeže. Když se jednoho dne údajně vloupal do výběhu, tak poté, co si „užil“ se zvířaty, odcizil jízdní kolo majitele.
Migrantovi, pokud bude nalezen a usvědčen, nyní hrozí trest odnětí svobody na tři až osmnáct měsíců nebo pokuta od 5 000 do 30 000 eur.
Několikrát odsouzenému Ghaňanovi však zřejmě žádný trest nehrozí. Podle posledních informací je bezdomovec a zdržuje se v Pesaru, ale je bez domova a byl vyřazen z matriky. Pokud se ho nepodaří najít, může proces skončit ve slepé uličce. Muže obhajuje advokátka Elisabetta De Conti.
Před časem se stal známým také případ z Palerma, kde černý Afričan úmyslně lovil domácí kočky, které si pak opékal na ulici před zraky vyděšených kolemjdoucích…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Itálie: Afričan znásilňoval kozy a slepice, jedno kuře jeho „lásku“ nepřežilo se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden