Opičí neštovice se údajně začaly po Evropě šířit z gay mega party na Kanárských ostrovech a v Belgii (video)
RSS

Opičí neštovice se údajně začaly po Evropě šířit z gay mega party na Kanárských ostrovech a v Belgii (video)

Dvě systémem silně protěžované skupiny – LGBTQIA a Afričané – mají být údajně hlavním semeništěm nové infekce opičích neštovic, šířících se podle posledních poplašných zpráv po celé Evropě. Covidu se dnes již bojí jen málokdo a bez tvrdého nátlaku zřejmě mohou Big pharma a její poskoci zapomenout na pohádkově naditá konta, která jim mělo zajistit pravidelné plošné očkování. Na čtvrtou dávku už jim půjdou zřejmě jen ti nejzarytější svědci covidovi, takže je třeba vydělávat jinde.
Právě přicházející opičí neštovice se tak zřejmě stanou hlavním zdrojem příjmů Big pharmy a jejích kompliců – tedy alespoň v nejbližší době. Vakcíny na opičí neštovice jsou již připraveny a panika účinně vyvolávána. Nyní přišlo Španělsko s tím, že zná zřejmě i hlavní zdroj nákazy evropských homosexuálů a bisexuálů, kteří zatím mezi nakaženými velmi výrazně dominují.
Místa infekce: Zřejmě mega gay party na Gran Canarii a v Belgii

Španělské úřady podezřívají, že zdrojem infekce je mega gay pride party na prázdninovém ostrově Gran Canaria ve městě Maspalomas, jak v sobotu uvedl list „  El País “.  Od 5. do 15. května se asi 80 000 lidí zúčastnilo „Maspalomas Pride“, kterého se zúčastnili především gayové – nejen ze Španělska, ale i z mnoha dalších zemí.
Poté byli někteří infikovaní účastníci diagnostikováni v Madridu: dva nebo tři mladí Italové, jejichž infekce byla potvrzena v Římě, a nejméně jeden vyšetřen na samotném ostrově a jeden podezřelý případ na Tenerife.
Již v pátek byla madridská „Sauna Paraíso“ uzavřena, protože se tam údajně nakazilo několik mužů.
Nakažená osoba registrovaná v Německu také cestovala z Portugalska přes Španělsko do Německa.
Belgie: „ Darklands “ Fetish Gay Party
Také v Belgii jsou tři identifikované případy opičích neštovic zřejmě spojeny s velkým fetišistickým festivalem „Darklands“ (motto: „Are you ready to go deep“) v Antverpách. 

Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) bylo dosud hlášeno 80 případů opičích neštovic z 11 zemí, aniž by byla jmenována každá jednotlivá země. Dalších 50 případů opičích neštovic je vyšetřováno. Dosud už byly případy hlášeny také v Itálii, Švédsku, Španělsku, Portugalsku a Kanadě. 
Mezitím WHO varuje před zrychleným šířením infekční nemoci, přičemž v některých zemích již začínají přijímat opatření podobně, jako tomu bylo na začátku covidové „plandemie“.  Je tedy možné, že během maximálně  1-2 měsíců vyhlásí WHO pandemii a nastolí „zdravotní diktaturu“…

 


Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden