Fanoušci komunistického soudruha a rozvědčíka Pavla
RSS

Fanoušci komunistického soudruha a rozvědčíka Pavla

PETR ZDOBINSKÝ
Dnes jsem měl tu čest vyslechnout v tramvaji skutečně slušně vychované studenty a „pravé demokraty“. Jeli ráno do pražského gymnázia Nad štolou. Jeden student se rozčiloval na tím, že v debatě prezidentských kandidátů má právo vystupovat i Andrej Babiš – jemu by stačil v debatě pouze jeden kandidát. Dokonce jsou prý tak hrozné poměry, že jeden z kandidátů, Babiš dokonce vystoupil několikrát v několika sdělovacích prostředcích, a ještě vystoupí na TV NOVA, kde bude cituji „ opět metat hovna“. Slovo hovno jsem slyšel mezi 2 zastávkami tramvaje několikrát a to výlučně v souvislosti s Babišem.
Inu pokrok nezastavíš. Jednou mládež podporuje Hitlera v Hitlerjugend, jindy mládež boří starý svět na stavbách mládeže nebo v při pronásledování kulaků, jeptišek, mnichů a všelijaké buržoazie nebo při „velkém skoku“ v Číně. Je to hrůzné zjištění, jak málo někomu mladému stačí k utváření názoru – nepotřebuje kritické myšlení, nepotřebuje hledat pravdu, dvojí metr a jeden názor indoktrinovaný mainstreamem mu stačí.
Část debaty na TV Prima mezi Babišem a soudruhem rozvědčíkem Pavlem, která zaujala i studenta s plochým viděním světa, jsem viděl. Netušil jsem jak je ten „zelený mozek“ soudruh Pavel hloupý – lež, pomluva, demagogie, závist a manipulace jsou jeho životní hodnoty. Bude ideální loutkou, těch, kdo ho stvořili před lety na americkém velvyslanectví, jak přiznal jeho pasák Petr Kolář.
Např. jsme se od soudruha Pavla dozvěděli, že bez dotací by koncern Agrofert zkrachoval. Myslím, že komunista soudruh Pavel prokázal, že ekonomii, národohospodářství a zemědělství vůbec nerozumí. Zemědělci v prvovýrobě by bez dotací trpěli, dotační zemědělství ovšem stvořil Brusel, ne Babiš. Firmy jako Olma, Mlékárny Hlinsko, PENAM, SKW Piesteritz, Lovochemie či Duslo Šaľa jistě mohou podnikat i bez dotací. Možná by se mohl soudruh rozvědčík mohl přivzdělat a zjistit co bylo příčinou omezení či zastavení výroby močoviny, když je tím „expertem“ na Agrofert.
Dále jsme se od soudruha rozvědčíka Pavla dozvěděli, že prostě v kolektivu komunistů na vojenské škole, prostě někdo tu funkci předsedy základní organizace KSČ vzít musel – tak se prostě „obětoval“. K tomu bych podotkl, že v socialismu se nikdo normální na vojenské školy nehlásil. Na průmyslovky i gymnázia byl přetlak, tyto školy reklamu nepotřebovaly. Na vojenské školy jezdil zvát rekrut – zažil jsem to na základce i na průmyslovce. Většina studentů tam jela na exkurzi jen proto, aby se flákli ze školy z vyučování. Mě tam nikdy nevzali na tu exkurzi – prostě příbuzní v západním Německu udělali svoje.
Další báchorka od soudruha Pavla také byla neuvěřitelná – on žil prý v nějaké bublině a nemohl na rozdíl od Babiše vědět ani trochu, jak to bylo za železnou oponou. Tak to „sorry jako“ – poslouchat Hlas Ameriky nebylo nic složitého – já jsem to zvládl v 8. třídě základky. O něco složitější bylo naladit si rakouskou nebo západoněmeckou televizi, ale i to zvládl takřka každý. Stačilo mít jen televizi v systému PAL, anténu Yagi a TV zesilovač a bydlet cca do 150 km od hranic.
Také mne zaujal výstřik závisti od „jenerála soudruha“ Pavla. Prý si Babiš hromadí majetek. A co má být ? V tržním hospodářství to tak chodí, každý kdo podniká, chce rozmnožit svůj majetek a zbohatnout. Dokonce v Občanském zákoníku stojí, že každý má právo na své štěstí. Soudruh Pavel prokázal, že je kovaný bolševik, který umí závidět a tržní hospodářství mu je proti srsti.
Soudruh Pavel zapřel při svém lhaní i svou vojenskou přísahu, kdy přísahal, že bude sloužit nejen socialistickému Československu, ale i Sovětskému svazu. Ještě, že má volební slogan a své hodnoty jako „nelhat“ a „tomu, kdo lže, ať naroste dlouhý nos“.
Soudruhovi Pavlovi bych doporučil, aby si přečetl Severoatlantickou smlouvu od začátku, článek 5 nestačí. To kolikrát včera řekl v televizi, že jsme ve válce bylo naprosto hrůzné.
Článek l
Smluvní strany se zavazují, jak je uvedeno v Chartě Spojených národů, urovnávat veškeré mezinárodní spory, v nichž mohou být zapleteni, mírovými prostředky tak, aby nebyl ohrožen mezinárodní mír, bezpečnost a spravedlnost, a zdržet se ve svých mezinárodních vztazích hrozby silou nebo použití síly jakýmkoli způsobem neslučitelným s cíli Spojených národů.
Článek 2
Smluvní strany budou přispívat k dalšímu rozvoji mírových a přátelských mezinárodních vztahů posilováním svých svobodných institucí, usilováním o lepší porozumění zásadám, na nichž jsou tyto instituce založeny, a vytvářením podmínek pro stabilitu a blahobyt.
Já budu zítra volit menší zlo, ne peklo, které představuje válečný štváč, bolševik a komunista.

The post Fanoušci komunistického soudruha a rozvědčíka Pavla first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden