Epidemie záškrtu, svrabu a tuberkulózy – to vše objevili lékaři v bruselském squatu obývaném ilegály
RSS

Epidemie záškrtu, svrabu a tuberkulózy – to vše objevili lékaři v bruselském squatu obývaném ilegály

Jeden squat plný ilegálů nakažených v Evropě víceméně vymýcenými nemocemi a jen o něco dál jiný squat plný kolaborantů, kteří těmto jedincům dlouhodobě umožňují infiltrovat Evropu. Jak symbolické!!
Nemělo by se právě osazenstvo tohoto evropskými občany štědře dotovaného squatu nahnat do zablešeného squatu na brigádu, aby okusili „vlastní medicínu,“ kterou připravují občanům obohacovaných zemí Evropy?
Od loňského října se téměř tisíc žadatelů o azyl zmocnilo bývalé budovy FPS Finance v Schaerbeeku. Ve zcela vybydlené budově se znovu objevují zapomenuté nemoci.
Podle lékařů je mnoho lidí postiženo záškrtem, nemocí, která již v Evropě vymizela. „Belgičtí lékaři tuto nemoc nikdy v životě neviděli,“ řekl David Vogel z Lékařů bez hranic. Ten také varuje před případy tuberkulózy, „nemoci přítomné v Belgii v minulém století, kdy jsme se zahřívali uhlím a nevětrali.“
A konečně, mnoho žadatelů o azyl se také nakazí svrabem, nemocí spojenou se základní hygienou. Tento jev je obtížné zastavit, protože i když jsou příznaky léčeny, obyvatelé se vrátí do infikovaných postelí nebo vedle někoho kontaminovaného. „Je to nikdy nekončící řetězec,“ uzavírá Vogel.
Mimochodem, Lékaři bez hranic, kteří na návrat již vymýcených nemocí do Evropy upozorňují, jsou za to, že se opět objevily v Evropě, spoluzodpovědní. Mimo jiné i jejich pašerácké lodě dováží do Evropy tyto „obohacující“ jedince, kteří jsou semeništěm nejen tří uvedených, ale i mnoha dalších nemocí…

squatovaná budova Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Epidemie záškrtu, svrabu a tuberkulózy – to vše objevili lékaři v bruselském squatu obývaném ilegály se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden