Veselý internet 20.
RSS

Veselý internet 20.

Pan Abeles měl nějaké kšefty s panem Blumem. Nějaký čas to šlo, ale pak pan Abeles udělal úpadek. Pan Blum přišel a požádal o vyrovnání. Pan Abeles se rozčílil. „Jsou mešuge, Blum? Neviděj, že jsem plajte? Voni jsou docela šmegege. Co pro nich mohu udělat? Povedu jich jako přednostního věřitele, to pro nich jediný můžu udělat.“ Pan Blum souhlasil, aspoň něco. V noci mu to ale vrtalo hlavou, jaká je to výhoda být přednostím věřitelem. A tak ráno letí za panem Abelesem. „Co to vlastně myslej tím, že mě povedou jako přednostního věřitele?“ Pan Abeles na to:“Věděj, Blum. je to velká výhoda. Voni, Blum, už teď přednostně věděj, že nedostanou vůbec nic. Ale ti ostatní, ti se dozvědí natvrdo až tak za měsíc.“















Dnes jsem se asi hodinu snažil rozluštit, co jsem si to poznamenal. Pak jsem si uvědomil, že jsem si zkoušel rozepsat propisku.









Povídá letuška cestujícímu šeptem: Sssst, kouká vám kousek úúúúdu. „Ale,reaguje cestující, děkuji za lichotku, to je celej.“















Černochová vyrve Ukrajince ze spárů Putina, Válek je naočkuje a zarouškuje, Rakušan naučí udávat, Hřib jim postaví stanové městečko, kde budou topit Jurečkovým trusem a Fiala mad nimi rozprostře deštník proti drahotě. To se budou mít.
Po vstupném do zoo za jednu korunu pro Ukrajince a jejich drahých a luxusních autech dostali prostí občané České republiky od své vlády další facku. Ukázalo se totiž, že uprchlíci z Ukrajiny mají v Brně metro zadarmo.
„Četl jsem to včera na internetu. Neuvěřitelné. Dřu od nevidím do nevidím, platím daně i pojištění a stát na mě kašle. V případě Ukrajinců se ale může přetrhnout. Když měli zadarmo vstup do zoo, dost mě to naštvalo. Když jsem pak viděl luxusní BMW s ukrajinskou espézetkou, začal jsem už být i agresivní. Zmlátil jsem manželku i děti a pivo v hospodě mi zhořklo. Dalo se s tím ale ještě nějak žít. Teď ale když jsem se dozvěděl, že už mají zadarmo i metro v Brně, pomyslný pohár přetekl. Tohle si žádá občanskou neposlušnost. Tohle si žádá demonstrace,“ rozčiloval se pan Aleš Páral z Olomouce, který je již pátým rokem nezaměstnaný a stát mu za těch pět let nebyl schopen zajistit práci, zatímco Ukrajinci si jezdí v Brně metrem zadarmo.
Pan Aleš Páral z Olomouce není ve svém spravedlivém rozhořčení sám. Další a další lidé jsou naštvaní.
„Tady končí veškerá sranda. Já musím do práce jezdit autobusem. Za to platím majlant. Nikdo mi zadarmo jízdu autobusem nedá. Teď přijeli ekonomičtí uprchlíci z Ukrajiny a oni mají v Brně zadarmo metro? Tak kde to jsme? Opět se ukázalo diletantství naší vlády. Už aby to tu celé vedl pan Okamura. Ten by ty imigranty hnal. Žádné brněnské metro zadarmo. Hezky by si museli koupit lítačku do metra jako obyčejný občan Brna,“ zuřila paní Jarmila Krátká, která pracuje na městském úřadu v Kralupech, kde mění mýdla v pisoárech a tvoří support své kolegyni Hance, která na záchodech doplňuje toaletní papír.
„A víte, co je na tom nejhorší? Vláda se to snaží utajit. Tvrdí, že v Brně žádné metro není. To si myslí, že jsme úplně blbí? Z našich peněz platí v Brně Ukrajincům metro, a když se o tom dozví běžní lidé, tak se to snaží zamést pod koberec a krmí nás takovými dezinformacemi,“ dodala paní Krátká, která toho médiím už víc říci nestihla, protože na úřadě byla pohotovost, kdy ve druhém patře na pánských toaletách došlo v pisoáru mýdlo, a muselo tak být ihned dodáno nové.
„Hanka by vám k tomu taky řekla svoje, ale včera byl na úřadě den indické gastronomie, takže nestíhá na záchody dodávat nové toaletní papíry,“ rozloučila se paní Jarmila a šla se věnovat své práci, která je pro ni zároveň koníčkem.
Nespokojených občanů, kteří se již nemohou dívat na to, jaké mají uprchlíci z Ukrajiny výhody, přibývá geometrickou řadou a je jen otázkou času, kdy pomyslný pohár přeteče a do ulic vyjdou tisíce naštvaných lidí.
Vzhledem k tomu, že se proslýchá, že Ukrajinci budou mít u nás zadarmo vstup do Disneyladnu, dají se očekávat v brzké době masivní protesty.






A pár tweetů od Dojnice:
Určitě každého u těch lákavých konzerv pro pejsky a kočičky v hypermarketu napadlo, jak asi chutnají. A kdo tvrdí, že nenapadlo, * tak si je kupuje a žere je!
Se začátkem MS v hokeji si zopakujeme správnou fanouškovská terminologii; Při vítězství jsme vyhráli zásadně my. (hráli jsme skvěle, šlo nám to, letos máme fakt formu) V případě porážky prohráli oni (hráli úplný hovno, jsou to žebráci, koho chtějí s touhle hrou porazit?)
Mezi „Ano, bude líp“ a „Za Babiše bylo líp“ bylo zřejmě líp, akorát jsme to teda nějak nepostřehli.
Nejen že u pokladny nemá ještě uložený nákup do tašek ta paní přede mnou, ale dokonce ještě ani ne ta paní před ní! Na to by taky měl být nějaký zákon.


The post Veselý internet 20. first appeared on .


Nejčtenější za týden