Dr. Füllmich o eugenice a redukci populace: „Chtějí rozhodovat o životě a smrti!“ (video)
RSS

Dr. Füllmich o eugenice a redukci populace: „Chtějí rozhodovat o životě a smrti!“ (video)

Těm z vás, kdo jste sledovali jednotlivé díly tzv. „velké poroty,“ jistě nemusím dr. Füllmicha představovat. Zjištění velké poroty byla využita k podání žalob v různých zemích po celém světě s větším či menším úspěchem. Pokud nic jiného, tak přinejmenším otevřela oči některým „spáčům.“
Nyní je po prof. Bhakdim a dr.  Yeadonovi dalším, kdo se obrátil na veřejnost s varováním.
Od listopadu 2022, po odchodu z covidového výboru, pokračuje dr. Füllmich ve své investigativní práci ve formátu ICIC (International Crimes Investigative Committee).
Na týdenních setkáních spojují lékaři, vědci a odborníci z celé řady oborů své poznatky a fakta. Relace jsou pro diváky nepostradatelným zdrojem informací a nesmírně důležitým příspěvkem k tomu, aby viděli celkový obraz: od zinscenované pandemie přes zavedení digitálních peněz centrální banky, cílené snižování populace až po údajnou změnu klimatu a mnoho dalších.

Cíle ICIC jsou:
Povědomí o Velkém resetu
Nabídnout možná řešení
Převedení získaných faktických poznatků do právního úsilí
V následujícím textu jsou shrnuty některé úryvky z rozhovoru výše (rozhovor je pouze německy):
Není pochyb o tom, že Covid je dlouho plánovaná agenda. Globalisté mají mnohem větší sadu nástrojů, než si mnozí dokážou představit. Pandemie byla jen začátkem a takříkajíc startovacím signálem k udržení populace v neustálé panice a v přesvědčení, že nabízené „očkování“ je jediným východiskem z bídy.
Dr Füllmich zde vidí příčinu v eugenice. Chcete se stát lepším člověkem.  To zahrnuje i to, že se odpovědní lidé považují za lepší a cítí se povoláni, aby mohli rozhodovat o životě a smrti. 
Klaus Schwab, zakladatel Světového ekonomického fóra, a jeho blízký důvěrník, izraelský historik Yuval Noah Harari, patří k nejznámějším postavám tohoto thrilleru. Tito protagonisté usilují o totální kontrolu nad lidmi. Jakou cestou? Snížení populace, zavedení digitální měny až po ustavení světové vlády prostřednictvím OSN a další.
Na otázku jak to učiní však neexistuje jednoznačná odpověď. V jednom si je však Dr. Fuellmich jistý: bez ohledu na to, jakou roli hraje ruský prezident Vladimir Putin nebo čínská hlava státu Si Ťin-pching, lidé už nesmí přijmout novou dominanci, bez ohledu na to, zda „nabídka“ počítá s unipolárním nebo multipolárním světovým uspořádáním. Nyní nastává okamžik odporu, ve kterém se každý může a musí zamyslet nad skutečnou demokracií.
O tom, že se náš systém hroutí, už není pochyb.  Cesta musí jasně vést pryč od globálních institucí.  Řešením je zřízení regionálních struktur, které umožňují samosprávu s vlastními demokratickými strukturami, dodavatelskými řetězci, zásobováním energií a školním systémem atd. Toto téma bude podrobně probráno na ICIC v blízké budoucnosti.
Právník se také vyjádřil k případu Inny Žvanecké, přeživší holokaustu z Ukrajiny, která žije již velmi dlouho v Německu. Ženě bylo nařízeno povinné očkování i přesto, že ona sama jej nechtěla. Po značných intervencích a celosvětové medializaci úřady nakonec od rozhodnutí ustoupily.
Advokát velmi lituje, že tento způsob jednání s dotyčnou osobou vrhá výrazné světlo na stav německého soudnictví.  Tlak na povinné očkování je dočasně mimo téma, ale otázka je stále otevřená. Byl to takový hororový skandál, který by se už neměl opakovat, říká Füllmich.
Právník si dělá naděje, že nyní se podaří zrealizovat jím iniciované  soudy alespoň v USA nebo Indii. Je zřejmé, že ve většině soudních systémů něco nebylo v pořádku již před Covidem a soudy sledují zájmy globální spolupráce.
Nemá smysl mluvit s lidmi, kteří mluvit nechtějí. Protože s následky „očkování“ se potýká stále více lidí, dochází k procesům  probouzení. Pouze na základě vlastního zájmu  se lidé mohou stát vnímavými a je možné je oslovit bez odporu.
Nejznámějším příkladem takového člověka je v současnosti Švýcar Pascal Najadi. Investiční bankéř a filmař podal trestní oznámení na švýcarského prezidenta Alaina Berseta za klamání veřejnosti ohledně účinnosti mRNA vakcín.
Dr. Füllmich připravuje další živé přenosy (německy), které lze  sledovat prostřednictvím jeho videoplatformy .
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Dr. Füllmich o eugenice a redukci populace: „Chtějí rozhodovat o životě a smrti!“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden