WHO zavádí globální složku pacientů i s uvedením očkovacího statusu
RSS

WHO zavádí globální složku pacientů i s uvedením očkovacího statusu

WHO se již brzy chystá alespoň ve zdravotní a klimatické politice převzít moc na celém světě. V kontextu toho je velmi zarážející, že se alespoň prozatím nezdá, že by se jakákoli země chystala z WHO odejít dřív, než budou MZP (Mezinárodní zdravotní pravidla) schválena. K tomu by mělo dojít na květnovém summitu a podle všeho se právě tam budou probírat i globální zdravotní složky všech pacientů.
To znamená kompletní informace o zdraví každého člověka na této planetě, včetně jeho očkovacího statusu. Je jisté, že tyto informace budou i součástí chystaných ID (digitální identita), jak je již dávno plánováno.
Zde pomůže jen vystoupení z WHO, což je však například v případě zemí EU nemožné (každý člen EU musí být i členem WHO). Diktatura WHO je tedy na obzoru a zdá se, že má s chystanou digitální diktaturou velmi mnoho společného.
WHO zavedla globální složku pacientů s rozdělením očkovaných a neočkovaných, která bude v budoucnu kodifikována.
Oficiálně už Covid není problémem a ve většině zemí již většina „hygienických opatření“ není v platnosti. Pro elitu Světového ekonomického fóra (WEF), která se sešla v Davosu, však Velký reset zdaleka neskončil. Spíše to vypadá, že šéf WEF Klaus Schwab a jeho hosté jsou již zaneprázdněni plánováním další „pandemie.“
Bývalý britský premiér Tony Blair v kole rozhovorů na WEF obhajoval potřebu digitálního záznamu stavu očkování. Oznámil „přicházející vakcíny,“ které se budou skládat z několika injekcí.
Blair doslova řekl: „Musíte vědět, kdo je očkován a kdo ne. Některé z nadcházejících vakcín budou vyžadovat více injekcí, takže také z důvodů veřejného zdraví obecně, ale konkrétně pro pandemii, pro vakcíny, musíte mít řádnou digitální infrastrukturu a mnoho zemí, ve skutečnosti většina zemí, tuto infrastrukturu nemá.“
Blairův požadavek je obzvláště výbušný na pozadí, že Světová zdravotnická organizace (WHO) v současné době prosazuje kompletní digitalizaci celosvětových záznamů o pacientech – a to vše se děje bez zájmu veřejnosti i politiků. Nový klasifikační systém ICD-11 se používá ve Světové zdravotnické organizaci (WHO) od ledna 2022 a nahrazuje předchozí verzi ICD-10.
Podle informací WHO obsahuje přibližně 17 000 kódů pro zranění, nemoci a příčiny smrti, které jsou podpořeny více než 120 000 kódovatelnými výrazy. Pomocí kódových kombinací by nyní mohlo být kódováno „více než 1,6 milionu klinických situací.“
A poprvé bude v souladu s Blairovým požadavkem v Davosu zaznamenán a kodifikován také stav očkování. Existují tři kódy: Z28.310 pro „Neočkované proti Covid-19“, Z28.311 pro „Částečně očkované proti Covid-19“ a Z28.39 pro „Ostatní nedostatečné imunizace.“
Tedy ano, chápete to dobře, neočkovaný nebo nedostatečně očkovaný bude veden jako „nemocný“ a tato „choroba“ může znamenat, že třeba nebudete vpuštěni do jiné země.
V USA již federální agentura Centers for Medicare and Medicaid (CMS) zavedla digitální diagnostický kód WHO pro občany bez vakcíny Covid.
Od ledna 2023 je k dispozici téměř pro všechny lékařské ordinace a nemocnice. V celé EU mohou být obě verze programu IDC-10 a IDC-11 používány paralelně po přechodné období pěti let. „Dokud nebude ICD-11 zavedena v Německu, šifrování bude pokračovat podle ICD-10,“ oznámila německá vláda. Ostatní evropské vlády na tom zřejmě budou podobně.
To znamená, že stav digitálního očkování, který se stal ústředním nástrojem pro kontrolu pohybu během „pandemie,“ není v žádném případě mimo téma. Globální systém WHO pro klasifikaci pacientů IDC-11 převezme v budoucnu jeho funkci.
V rozhovoru multimiliardář Bill Gates mezitím vysvětlil, že současné „vakcíny“ ani nezabraňují infekci, ani nefungují proti novým variantám ani nechrání zranitelné skupiny.
Gates hovořil s australským think-tankem Lowy Institute a připustil, že „očkování proti covidu“ nezabrání infekci, nepůsobí proti novým variantám a ani nechrání zranitelné skupiny.
Gates vysvětluje, že je nutné vyřešit „tři problémy vakcín.“ Podle finančního podporovatele podvodu Covid to jsou: „Současné Covid vakcíny nejsou protiinfekční. Když se objeví nové varianty, ztratíte ochranu a mají velmi krátké trvání účinku, zejména u  starších lidí….“
Gates to použil jako záminku k zavedení dalších dávek. Představa o nekonečném očkování byla potvrzena šokující zprávou, ve které ředitel společnosti Pfizer přiznal, že jeho společnost experimentovala s mutujícími viry, aby prodala více vakcín.
Tento udivující rozhovor poskytuje důkazy o skutečné povaze farmaceutických společností, které ničí zdraví občanů kvůli zisku a kontrole. Zde je také třeba připomenout, že právě Pfizer je nejžalovanější korporací vůbec. Přesto této zprofanované firmě neuvěřitelně velký počet lidí důvěřuje…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek WHO zavádí globální složku pacientů i s uvedením očkovacího statusu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden