Amerika má nového George Floyda, který zemřel po policejním zásahu
RSS

Amerika má nového George Floyda, který zemřel po policejním zásahu

Smrt recidivisty George Floyda vedla před téměř třemi lety k nepokojům nejprve v USA a posléze i v obohacovaných evropských zemích. Řádící podporovatelé BLM a Antify po sobě zanechávali neskutečnou spoušť, přesto byli systémem podporováni. BLM podpořilo mnoho různých korporací, ale také Soros.
Cílem bylo vyvolat vlnu protibělošského rasismu, což se zejména v USA povedlo. BLM je po několika finančních skandálech v současné době spíš v pozadí, nicméně nyní se zdá, že další demonstrace jsou možná na obzoru.
A tentokrát se při nich nebude ani tak útočit na bílé jako na policii. Cíl je zřejmý: zredukovat počty policistů v USA, což dlouhodobě podporuje většina demokratických politiků.
Ovšem jeden zásadní rozdíl mezi kriminálníky Floydem a Nicholsem – dalším černochem, který zemřel po zatčení – zde přece jen je. Policisté, kteří Nicholse dopadli, jsou totiž černoši.
Pět policistů bylo ve čtvrtek obviněno a uvězněno za vraždu poté, co na začátku ledna zemřel černoch, jen několik dní po  zatčení na jihu Spojených států. Tito policisté v Memphisu v Tennessee, všichni černoši, jsou cílem několika obvinění, včetně vraždy, napadení a únosu, oznámil prokurátor Steve Mulroy na tiskové konferenci.
7. ledna chtěla policie zatknout Tyra Nicholse, 29letého černocha, za dopravní přestupek. „Když se policisté přiblížili, došlo ke konfrontaci a podezřelý utekl“, uvedla policie.
Tyre Nichols byl nakonec zatčen, ale stěžoval si na potíže s dýcháním a byl hospitalizován. Zemřel o tři dny později.
Lokálně již dochází k protestům, Biden v té souvislosti vyzval je klidu.
Dojde ke stejným nepokojům jako před třemi lety, kdy po zásahu policistů zemřel kriminálník Floyd? To je docela možné. Na smrti Floyda velmi slušně vydělali nejen příživníci z BLM, ale také jeho rozvětvená rodina.
To je vskutku velké lákadlo, které může další rádoby „aktivisty“ podnítit k podobným akcím. A rodina Nicholse se možná ráda přidá….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Amerika má nového George Floyda, který zemřel po policejním zásahu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden