Je lepší mít peníze doma, nebo v bance? Rádio Jerevan poradí
RSS

Je lepší mít peníze doma, nebo v bance? Rádio Jerevan poradí

Investiční poradenství, které přivede každého nervózního investora do budhistického klidu.



Rádio Jerevan se rozhodlo konkurovat nejmodernějším výpočetním systémům, které využívají umělou inteligenci. Při investičním poradenství proti ní nasadí starou dobrou přirozenou debilitu. Výsledky nejsou zase až tak špatné.
Asociace investičních fondů se ptá:
 
„Milé rádio,
 
je lepší mít peníze v bance, nebo schovat doma pod polštářem?”
 
Rádio Jerevan:
 
„Odborníci rádia Jerevan jsou schopni předpovědět s neuvěřitelnou přesností vývoj cen všeho na dlouhá léta dopředu. Do systémů zadali současný stav ekonomiky ve světě, moudré kroky vlády naší a vlád jiných a nakonec váš dotaz. Na malém papírku jim vyjela stručná odpověď, kterou uvádíme v plné verzi:
Nejlepší je uchovat si peníze ve vzpomínkách.”
Naprosto zoufalý volič Jan. P. poslal email psaný zřejmě v obavách:
„Milé rádio,
 
jak poznám, že nejsem špatný člověk, ale ten opravdový demokrat? Já chci jenom volit někoho, o kom si myslím, že bude hájit mé zájmy.”
 
Rádio Jerevan:
 
„Milý voliči,
zavoláš k nám do rádia a řekneš nám, koho chceš volit. Podle tvé odpovědi ti pošleme odznáček rádia Jerevan, kde bude vedle našeho loga buď nápis demokrat a vlaječka, nebo nápis nevzdělanec, nebo blb, nebo radikál.
Je to důležité, neboť až se demokratickým silám podaří převzít moc, urychlí to boj s nedemokratickými silami. Nevzdělanci budou chodit na večerní univerzitu moderního liberalismu, takzvaný VUML, blbové půjdou do kotelen, teď vlastně roztáčet větrné elektrárny, a radikálové, no to bude takové překvapeníčko.
Touto akcí, pro kterou byl zvolen název ‚Svátek tolerance‘, chce rádio Jerevan přispět k harmonické společnosti, ve které jsou lidé spolu schopni v pokoji a souladu žít nebo diskutovat u kafe i přes svoje odlišné názory na různé věci.
Akci inspiroval sám velký Voltaire a jeho esej o toleranci .”




syrzdarma.cz
The post Je lepší mít peníze doma, nebo v bance? Rádio Jerevan poradí first appeared on .


Nejčtenější za týden