„Vinnetou žádá o azyl v Sasku“: Německý mainstream je silně pobouřen karnevalovou zábavou (video)
RSS

„Vinnetou žádá o azyl v Sasku“: Německý mainstream je silně pobouřen karnevalovou zábavou (video)

Možná si ještě pamatujete na nedávný skandál, kdy v Německu v rámci politické korektnosti postavili knihy i filmy o Vinnetouovi na pranýř. A nejde jen o Vinnetoua, ale o indiány vůbec, jejichž zobrazování je údajně rasistické. Stejný postoj byl zaujat i proti různým karnevalům, kde se již nemohou objevit děti v převlecích za indiány.
K přehodnocení tohoto šíleného postoje nepomohlo ani vyjádření skutečných amerických indiánů, kteří se politicky korektnímu rozhodnutí vysmáli s tím, že jim nevadí nejen fiktivní postava Vinnetoua, ale ani hry dětí na indiány. Politickou korektností nemocné Německo se v postoji směrem ke zobrazování indiánů názorově neposunulo ani o píď.
Oslava „Schiffersfastnacht“ v Prossenu v Saském Švýcarsku minulou sobotu vyvolala mezi mainstreamovými novináři naprosté zděšení: Karnevalový průvod plný šťastných lidí v indiánských kostýmech, transparent „Německo dekadentní a nemocné, Vinnetou hledá azyl v Sasku“ a muž v duhovém oblečení na mučednickém kůlu si zjevně vzali na paškál woke kulturu zrušení.
V reakci na tuto akci došlo záhy k velkému pobouření těch, kteří chtějí i nadále propagovat právě tyto excesy politicky pseudokorektní šílenosti.  Mainstream z průvodu ihned vytvořil „skandál“.
Schiffersfastnacht má podle tradice zahnat zimu a zajistit, aby bylo Labe bez ledu a lodě mohly opět plout. Karnevalové průvody v Sasku již v minulosti vyvolaly zděšení v mainstreamu – zvláště když se terčem stala témata jako masová migrace nebo klimatická „ikona“ Greta Thunbergová.
Zavedená média ale také nechtějí nic vědět o zobrazování menšin (převlékání za indiány, černochy apod.) a kritice LGBTQ agendy. Proto byl karnevalový průvod mainstreamem popsán jako skandál:
Lidé v indiánských kostýmech skotačí na voze s nápisem „Asylum Ranch“.  Slova „Německo dekadentní a nemocné, Vinnetou hledá azyl v Sasku“  lze přečíst na ceduli připevněné po straně . Uprostřed je totem, ke kterému je přivázán muž v duhovém oblečení.
Ve videu můžete dotčené záběry vidět po 9. minutě:

Samozřejmě, že  mainstream nepoužívá  dnes již zakázané slovo „indiáni,“ ale píše o „lidech, kteří se převlékli za domorodé Američany.“ Podle některých politicky korektních uživatelů Twitteru  byly daleko překročeny meze dobrého vkusu : Pán v duhovém obleku přivázaný k totemu se zdál všem pokrokářům obzvláště urážlivý, protože mučednický kůl byl některými kmeny používán k „mučení a ponižování nepřátel.“
Pobouřeně reagovali i levicoví-zeleno-červení politici. Drážďanská městská rada a státní výkonný ředitel SPD Stefan Engel poznamenal: „Jak oblast hazarduje se svou budoucností navzdory skvělé krajině.“
Obzvláště uražena byla radní zeleného okresu (a podle jejího názoru „antifašistická“ učitelka): Lydia Engelmann si myslí, že Sasové jsou zčásti skuteční idioti. Zajímavý výrok někoho, kdo žije a pracuje v Sasku – v okrese Saské Švýcarsko-Východní Krušnohoří. Bohužel Engelmannová jen potvrzuje zažité klišé: Zelení jsou idioti.
Takové karnevalové akce jsou mimochodem nevkusné pouze tehdy, pokud odporují linii establishmentu.  Například v rudozeleném Kolíně nad Rýnem byl loni rozdáván karnevalový leták s vyobrazenou zbraní proti odpůrcům covid očkování. V tomto případě však nikdo v mainstreamu neviděl „hrozbu“ jako v případě saského průvodu s indiány…

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek „Vinnetou žádá o azyl v Sasku“: Německý mainstream je silně pobouřen karnevalovou zábavou (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden