Vedoucí pracovník Pfizeru dostal záchvat vzteku po zjištění, že byl tajně nahráván (video)
RSS

Vedoucí pracovník Pfizeru dostal záchvat vzteku po zjištění, že byl tajně nahráván (video)

Před pár dny jste se zde mohli podívat na video, v němž jeden z vedoucích pracovníků nejžalovanější firmy světa – Pfizeru – Jordon Trishton Walker přiznává, že tato firma koná výlučně v zájmu tučných kont a proti zájmu občanů, protože hledá další možné mutace Covidu, aby mohl vydělávat na tzv. „vakcínách.“
Když s tím byl záhy Trishton Walker konfrontován, odpovědí bylo fyzické napadení, zničení tabletu, který mu člen projektu Veritas ukázal a v závěru jeho běsnění byla přivolána policie.
Ve středu se v médiích po celém světě objevilo odhalení projektu Veritas, ve kterém vedoucí výzkumu společnosti Pfizer Jordon Trishton Walker, tajně zaznamenaný během rozhovoru s jedním z členů projektu Veritas, který na schůzku přišel s fiktivní identitou jakožto zájemce o rande, připouští, že farmaceutický gigant hledá způsoby, jak aktivně manipulovat  koronavirus  s cílem urychlit vývoj budoucích vakcín a vydělat ještě více peněz.
„Jednou z věcí, které  zkoumáme, je, proč covid-19 nemutovat sami, abychom mohli vytvořit nové vakcíny preventivně, že? Takže to musíme udělat. Pokud to však uděláme, existuje riziko, které si dokážete představit… Nikdo nechce farmaceutickou společnost, která mutuje zasraný virus.“
„Způsob, jakým by to fungovalo, je, že vložíme virus do opic a pak postupně pokračujeme v infikování navzájem, a že od nich odebíráme sériové vzorky ,“ pokračuje Walker, který potvrzuje, že COVID-19 byl pro Pfizer „dojnou krávou.“
Když Project Veritas později  konfrontuje Walkera v restauraci kvůli jeho tajně natočeným komentářům, tak okamžitě zpanikařil a stal se agresivním – mimo jiné je vidět, jak fyzicky napadá novináře Projektu Veritas.
„Jsem doslova lhář. Snažil jsem se zapůsobit na osobu, se kterou jsem byl na rande, tím, že jsem lhal,“ říká.

„Proč to děláte někomu, kdo pracuje pro společnost (Pfizer), která se snaží pomoci veřejnosti?“ ptá se novinářů, což je v rozporu s jeho komentáři na nahrávce, kde poukazuje na to, že akce Pfizeru a jeho mocenská pozice jsou pro americký lid přímo škodlivé.
Walker pak zavolá policii a říká, že se necítí „bezpečně“ kvůli přítomnosti novinářů, a zdůrazňuje zejména, že novináři jsou „bílí.“ Snaží se také fyzicky zabránit zaměstnancům projektu Veritas, aby opustili prostory a je stále hysteričtější.
Vše se ještě více vyhrotí, když Walker fyzicky napadne jednoho z členů Projektu Veritas – Jamese O’Keefeho, aby zničil jeho tablet.
Snaží se také utéct z místnosti s tabletem a pak skončí v potyčce s novináři. Epizoda je zakončena tím, že šéf Pfizeru vyběhne na silnici a snaží se zastavit auto, o kterém se mylně domnívá, že patří Projektu Veritas.
V době, kdy policie dorazí, O’Keefe a Project Veritas místo opustí. Nicméně, spolupracovník tam zůstává a mluví s policií, která po zhlédnutí záznamu potvrdí, že Walker by byl zatčen, kdyby O’Keefe zůstal na místě.
Zuřivá reakce vedoucího pracovníka Pfizeru je široce diskutována na sociálních médiích, přičemž někteří říkají, že komentáře výkonného ředitele společnosti Pfizer naznačují, že to, co řekl o plánech společnosti, byla pravda.
Jiní poukazují na to, že silná reakce by mohla být důsledkem toho, že se vší pravděpodobností nyní ztrácí svou práci s velmi malou pravděpodobností, že ho ještě někdo v rámci Big Pharmy zaměstná…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Vedoucí pracovník Pfizeru dostal záchvat vzteku po zjištění, že byl tajně nahráván (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden