Znění halachické deklarace zakazující Židům používat vakcíny Covid
RSS

Znění halachické deklarace zakazující Židům používat vakcíny Covid

Jíž v listopadu 2021 halachický rabínský soud v New Yorku zakázal všem věřícím Židům používat mRNA vakcíny – s odvoláním na současné vědecké a lékařské důkazy, svědectví očitých svědků a zásady náboženského práva staré více než 5 000 let.
Přesto je paradoxně právě Izrael jedním z hlavních testovacích polí globalistů, kde  s aplikací genových injekcí začali jako první (zároveň s USA a před Velkou Británií a EU), na druhou stranu je známo, že mRNA injekce si nenechali aplikovat téměř žádní ortodoxní Židé.
Zákaz byl navíc vydán až v listopadu 2021, kdy se již v Izraeli očkovalo celý rok a mnoho lidí mělo nejen 3, ale i 4 dávky…
Halacha  představuje právní část Starého zákona, principy dobra a zla, které pro lidstvo fungují již více než 5000 let a na nichž jsou založeny některé z našich základních právních konceptů. 
Halachičtí soudci se rozhodují na základě nejaktuálnějších vědeckých poznatků a na předpokladu, že za svá rozhodnutí nesou odpovědnost před Bohem a před nikým jiným. Níže uvádím přeložený úplný text rozhodnutí:
Překlad halachické deklarace vypracované a podepsané 22. března Swan (po osmi hodinách slyšení odborníků a dalších svědků) s částečným dodatečným rozpracováním:
My, níže podepsaní, jsme se sešli, abychom vynesli úsudek o nové „vakcíně Covid 19“ (kterou budeme dále označovat jako „injekce“, „vakcína“ nebo „mRNA“, ačkoli máme v úmyslu zahrnout také „vektor adenoviru DNA“) a vyslechli jsme svědectví odborníků, kteří mají v této oblasti zkušenosti.
Vyslechli jsme také lékaře, kteří vynalezli a vyrobili mRNA a podali svědectví o její funkci (většina lékařů v lékařské praxi není na tyto věci vůbec odborníky a z naší zkušenosti a jak známo, pouze předávají informace, které jim poskytují NIH, CDC atd.). Ilustrovali nám hluboká nebezpečí a škody spojené s touto novou technologií.
Ukázali nám, jak vládní úřady a farmaceutické společnosti tuto skutečnost popírají a jak zamlžují data, takže je pro veřejnost obtížné vidět vážné vedlejší účinky a úmrtí, které postihly tolik lidí, kteří dostali injekci. Byli jsme také zasvěceni do způsobu, jakým různými prostředky zadržovali uvedené informace, čímž zabránili tomu, aby se zranění a úmrtí dostala na veřejnost v médiích nebo na internetu.
Vyslechli jsme také svědectví našich židovských spoluobčanů, kteří utrpěli zranění nebo ještě horší, a dozvěděli jsme se, že tato injekce je škodlivá pro reprodukci a plodnost. 
A co je nejdůležitější – slyšeli jsme, že existují testované a jednoduché léky, které byly úspěšné v léčbě této nemoci, ale vládní úřady to popřely a dokonce uvedené léky zakázaly, dělaly vše, co mohly, aby šířily strach a nepodporovaly zdraví – navzdory skutečnost, že oni sami věděli, že tyto léky fungují.
A nyní schválili mRNA pro děti, pro které je dobře známá a uznávaná skutečnost, že nemoc nepředstavuje žádné nebezpečí – a jejich záměrem je učinit injekci povinnou pro děti, aby mohly navštěvovat ješivu a dívčí náboženské školy, nedej bože.
Předložené důkazy, včetně zpráv o poraněních skutečně způsobených nebo podezřelých z toho, že jsou způsobena vakcínou, a vědeckých důkazů naznačujících, že vakcína způsobuje škodu nebo kde je důvodné jakékoli podezření, že způsobuje škodu (dokud se řádným testováním neprokáže opak), vyvolává obavy přesahující halachické normy.
Proto tímto oznamujeme naše rabínské rozhodnutí podle učení naší svaté Tóry – konečné halachické rozhodnutí:
1 – Je absolutně zakázáno podávat tuto injekci dětem, mladistvým, mladým mužům nebo ženám, nebo ji dokonce propagovat; i když to znamená, že vám vláda nedovolí navštěvovat ješivu nebo seminář nebo studovat v zahraničí atd. Protestovat proti tomuto mandátu je výslovnou povinností a každý, kdo může zabránit vnucení injekce naší mládeži, tak musí učinit otevřeně a empaticky. Výše uvedené napomenutí je navíc k jinak halachicky zavrženíhodné povaze injekce: 1) kvůli jejím halachicky problematickým složkám; 2) vzhledem k tomu, že na rozdíl od většiny jiných současných léčebných postupů a terapií nikdo neručí za škody způsobené injekcí; a 3) protože podání injekce vlastnímu dítěti pomáhá vládě přinutit ostatní děti, aby si ji vzaly také.
2 – Zdá se, že injekce způsobuje velké poškození těhotným ženám (pravděpodobně z protilátek, které si tělo vytvoří proti proteinu syncytin-1 nebo z SM102, nebo z mikro krevních sraženin způsobených injekcí). Společným jmenovatelem je, že injekce je pro těhotnou ženu škodlivá a může být považována za porušení zákazu sterilizace nebo zabránění plodnosti. Proto je jim zakázáno dostávat tuto injekci. To platí také pro všechny zdravé dospělé v plodném věku – i oni by se měli držet dál od uvedené injekce. Existuje mnoho zpráv o ženách, které krvácely měsíce po injekci, což jim znemožňovalo dosáhnout rituální čistoty, nedej bože.
Významné post-konfirmace:
Byli jsme upozorněni, že na etiketě injekčního přípravku Pfizer je uvedeno: „Dostupné údaje o CORMINATY podávané těhotným ženám nejsou dostatečné k tomu, aby poskytly informace o rizicích spojených s vakcínou v těhotenství.“ Byli jsme také upozorněni, že CDC provádí studie, kde je „naléhavá potřeba“ prověřit účinek vakcín v těhotenství. Byli jsme také upozorněni, že na štítku vakcínového produktu Pfizer je uvedeno, že „nebyl hodnocen z hlediska jeho potenciálu způsobit karcinogenitu, genotoxicitu nebo poškození postfertility“. Jsme přesvědčeni, že rizika spojená s těmito prohlášeními jsou halachicky nepřijatelná.
3 – U starších dospělých a starších osob je zapotřebí další objasnění (ale jak již bylo zmíněno výše, existují snahy o zamlžení údajů a v tuto chvíli je obtížné získat přesné objasnění). V praxi jsme však viděli průlomové případy naznačující, že neexistuje žádný významný rozdíl mezi těmi, kteří obdrželi mRNA, a těmi, kteří ji nedostali. Počet pacientů s Covidem je v obou skupinách přibližně stejný.
Díky svědectví právníka, který bedlivě sleduje šíření dezinformací, jsme si to také uvědomili a naučili se, jak z předložených údajů interpretovat skutečnou realitu a výskyt zranění a smrtelných úrazů. Mělo by být známo, že mnoho údajů hlášených vládními agenturami je klamných. Například úmrtí na covid, ke kterému dojde u osoby po injekci, pokud k němu dojde do čtrnácti dnů po injekci, bude uvedeno jako „neočkované“. Z důvodu stručnosti nebudeme zabíhat do dalších podrobností; stačí říci, že existují další příklady tohoto hrubého zkreslení. 
Na druhé straně existuje také mnoho zranění a rizik u dospělých a starších osob, u nichž existuje podezření, že jsou způsobena injekcí, protože jsme viděli mnoho starších lidí zemřít krátce po podání mRNA.
Proto je lepší si injekci nepíchnout, než ohrozit svůj život činem, který může způsobit bezprostřední a přímou újmu. Zejména proto, že existují i ​​jiné léčebné postupy, které, jak již bylo zmíněno, fungují a nejsou škodlivé.
(Je také vhodné zdůraznit důležitost použití léčby velmi brzy, což prokazatelně zvyšuje její účinnost. Také nemůžeme dostatečně zdůraznit, že je důležité naučit se pravdivá fakta – například nahlédnutím do svědectví – a tím zmírnit strach, který tolik lidí ovládl).
4 – Od jednotlivců i od lékařů jsme slyšeli, že pro těhotné ženy může být nebezpečné být v blízkosti lidí, kteří dostali injekci. To může být způsobeno jevem zvaným „vylučování“, který ovlivňuje některé typy vakcín a genových terapií, jak je podrobně popsáno v pokynech FDA o vylučování genové terapie. Není jasné, zda to platí pouze pro genový produkt (spike protein) nebo také pro genetickou zprávu (mRNA nebo adenovirový vektor). Není jasné, jak dlouho může vylučování probíhat – tj. jak dlouho může příjemce injekce ovlivňovat těhotnou ženu tím, že je v její blízkosti. Proto je nejlepší držet se na straně opatrnosti – důrazně se to doporučuje
5 – Zákaz (Leviticus 19:14) klást nevidomému kámen úrazu do cesty – tj. pomáhat nebo umožnit osobě spáchat přestupek – zahrnuje slovní povzbuzování, nabízení finančních pobídek nebo jiných úplatků, verbální nátlak nebo  hrozbami donutit zaměstnance atd. k získání mRNA.
Při tom všem jsme uvažovali pouze o tragédiích, které již naše farníky potkaly – nikoli o dlouhodobých důsledcích, předtuchách a děsivých předpovědích, které byly vyjádřeny v mnoha svědectvích, která jsme slyšeli. Kéž nás Všemohoucí zachrání. Kéž ten, kdo řekl „dost“ při stvoření světa, řekne „dost“ i našemu utrpení.
Podepsaní (snímek obrazovky s podpisy):
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Znění halachické deklarace zakazující Židům používat vakcíny Covid se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden