Britský plukovník vysvětluje, proč byste neměli přikládat velký význam zprávám o Ukrajině (video)
RSS

Britský plukovník vysvětluje, proč byste neměli přikládat velký význam zprávám o Ukrajině (video)

Na sociálních sítích v současné době koluje rozhovor s bývalým britským velitelem Richardem Kempem, který byl  vysílán na Sky News  v květnu loňského roku .
Kemp řekl, že v té době byli Ukrajinci rozbiti na kusy Rusy, kteří se snažili dobýt celou oblast Donbasu.


Plukovník Kemp také učinil několik pozoruhodných prohlášení o mainstreamovém mediálním pokrytí války na Ukrajině. Řekl, že lidé by neměli věnovat přílišnou pozornost zprávám, které většina mainstreamových médií šíří o Ukrajině. Většina mainstreamových médií, včetně BBC, podle Kempa slepě kopíruje zprávy od ukrajinského generálního štábu.
„Ignorují ruskou stránku příběhu,“ dodal bývalý velitel. „To velmi často vede ke zkreslenému obrazu.“
Ukrajina mezitím potvrdila, že její jednotky odešly ze Soledaru severně od Bachmutu. Začátkem tohoto měsíce ruská armáda tvrdila, že dobyla Soledar. Ve městě probíhaly měsíce těžké boje.
Soledar leží v Doněcké oblasti, kde ukrajinská armáda od roku 2014 vede válku proti místnímu civilnímu obyvatelstvu. Denis Pušilin, šéf Spolkové republiky Doněck, řekl, že ruská Wagnerova skupina je v Bachmutu na vzestupu.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Britský plukovník vysvětluje, proč byste neměli přikládat velký význam zprávám o Ukrajině (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden