Žádná konspirace. Ředitel Pfizeru představil elitě v Davosu pilulky s mikročipy WiFi
RSS

Žádná konspirace. Ředitel Pfizeru představil elitě v Davosu pilulky s mikročipy WiFi

Generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla možná zapomněl, že je tento týden před kamerou, když na Světovém ekonomickém fóru v Davosu oslňoval publikum představami o poživatelných počítačových čipech, které by úřadům signalizovaly, kdy byl lék stráven. (Foto: Flickr)







„Je to v podstatě biologický čip, který je v tabletě. A jakmile tabletu vezmeme a rozpustí se v žaludku, vyšle signál, že jste si vzali tabletu. Takže si představte, jaké to má aplikace – dodržování předpisů. Pojišťovny vědí, že léky, které by pacienti měli brát, berou.“




Schwab v roce 2017: Do 10 let budou mít lidé implantovaný čip v mozku nebo kůži
Sledujte:



Pfizer CEO Albert Bourla explains Pfizer's new tech to Davos crowd: "ingestible pills" – a pill with a tiny chip that send a wireless signal to relevant authorities when the pharmaceutical has been digested. "Imagine the compliance," he says pic.twitter.com/uYapKJGDJx — Jeremy Loffredo (@loffredojeremy) May 20, 2022 Reakce na Bourlovo dystopické podání byly zhruba takové, jaké by se daly očekávat – ačkoli obhájci společnosti Pfizer tvrdili, že by se mohl používat u „specifických“ stavů, jako je „schizofrenie a rakovina“, aby se zajistilo dodržování předpisů.



Kde už jsme něco takového slyšeli?




Další konspirace se stává skutečností. Mikročip, který sleduje stav vašeho očkování
Jak napsala Kim Iversonová z The Hill na Twitteru v reakci na Bourla: Opakujte po mně: „Už nikdy se nebudu posmívat takzvaným konspiračním teoretikům. Budu naslouchat a zůstanu otevřený tomu, že to, co říkají, se možná skutečně děje.“



Zdroj: zerohedge.com
Článek Žádná konspirace. Ředitel Pfizeru představil elitě v Davosu pilulky s mikročipy WiFi se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden