Přiznání v Davosu: Bez dohledu umělé inteligence by bylo v Evropě značné množství velkých teroristických útoků
RSS

Přiznání v Davosu: Bez dohledu umělé inteligence by bylo v Evropě značné množství velkých teroristických útoků

S odstupem se nyní vrátíme do Davosu k přiznání, které zaráží ani ne tak sděleným faktem, který znalého věci nepřekvapí, jako tím, že při odhalení této skutečnosti nepotěšilo davoské řečníky to, že se podařilo zachránit tisíce životů, ale to, že se podařilo zabránit nástupu antisystémových vlád.
V Davosu se totiž souběžně probíral i „boj proti pravici v Evropě.“ Zde jsou však „pravicí“ myšleny antisystémové strany, většinou ty, které žádají odchod z EU a úplné zastavení muslimské invaze. Prakticky nikde v Evropě nyní nemají šanci se dostat do vlád, čemuž přispívá i záměrná nálepka „extremistů.“
Zde trošku odbočím a připomenu, že v Evropě jsou dva druhy džihádistů. Jedni jsou již příliš netrpěliví, chtějí útočit co nejdřív a nijak se netají svým smýšlením.
Jde o zastánce ISIS, Al Kajdy a dalších bojůvek, přičemž IQ většiny z nich je někde pod běžným průměrem. Pokud tedy hodlají útočit, domlouvají se elektronicky, využívají dark net a telefonickou či e-mailovou komunikaci.
To je i důvod proč jsou většinou odhaleni. AI (umělá inteligence) je naprogramována tak, aby podobné teroristy vyhledávala a pak není problém někdy i celou síť rozprášit.
Druhou skupinou džihádistů jsou ti, kteří se zasazují o poklidný džihád. Jejich cílem je kumulovat v Evropě co nejvíc souvěrců, konvertovat co nejvíc původních obyvatel a v zásadě vést poklidný džihád.
Jsou mistry takíji (přetvářky) a navenek často působí jako integrovaní. Mají samozřejmě poněkud vyšší IQ než ti výše uvedení a komunikace mezi nimi zásadně neprobíhá elektronicky. Ti se v rámci Evropy sdružují například v organizaci Hizb ut Tahrir .
Tentokrát však bude řeč o prvních zmíněných. Teroristů z ISIS a dalších bojůvek je plná Evropa, což ví i ti, kdo jejich dovoz dlouhodobě podporují. O jejich přítomnosti v Německu před časem hovořil i tamní policista , který si je problému velmi dobře vědom.
Právě tito džihádisté se často připravují na velké útoky s mnoha mrtvými a – podle sdělení davoského debatéra, který se specializuje na odhalování komunikace prostřednictvím AI – mnohokrát již byli blízko tomu, aby zaútočili.
Invazisté, kteří vstupují do zemí nelegálně s sebou také přinášejí spoustu zločinu. To je to, co každý, kdo žije v obohacovaných evropských zemích, již ví, vzhledem k rozsahu rostoucí kriminality v těchto oblastech.
Nedávná švédská studie, citovaná níže,  našla jasnou souvislost:
Lott, Jr. a James Varney , švédská studie prokázala, že existuje významná souvislost mezi nelegálním přistěhovalectvím a násilnou trestnou činností, přičemž si všimla náhlého nárůstu násilných trestných činů ve Švédsku vystopovaných k neasimilovaným nelegálním přistěhovalcům.
RCI shromažďovala  údaje o vraždách  pro Evropskou unii od Úřadu OSN pro drogy a kriminalitu po dobu 11 let, od roku 2010 do konce roku 2020 a porovnávala je s rostoucím procentem populace narozené v zahraničí v každé zemi . I po zohlednění rozdílů mezi zeměmi data ukazují, že  každý nárůst přistěhovalecké populace o jeden procentní bod je spojen s 3,6% nárůstem počtu vražd .
 
Švédové, kteří tuto zcela pravdivou studii napsali, byli samozřejmě stíháni jako rasisté .
Nyní zde máme technologického magnáta ze Silicon Valley, který přiznává totéž, aniž by bylo v dohledu trestní stíhání. Proč? Možná kvůli tomu, jak to zasadil do kontextu. Alex Karp, šéf technologické společnosti Palantir ze Silicon Valley, byl na konferenci v Davosu a vytáhl některé ze svých triků umělé inteligence (AI) a řekl reportérovi :
„Tento produkt zastavil mnoho velkých teroristických útoků několikrát ročně…. Jedna z věcí, na kterou jsem nejvíce hrdý, je, že  kdyby k těmto teroristickým útokům došlo, měli byste krajně pravicovou vládu v každé jednotlivé zemi v Evropě… a zejména v severských zemích, kde hrozilo nejvíc takových útoků.“
Karp pravděpodobně říká, že migranti by způsobili tolik teroristických útoků, že každá země v Evropě by zvolila „krajně pravicovou“ vládu, aby ukončila toto šílenství.

Takže říká, že ví, že masy ilegálů obsahují lidi, kteří jsou odhodláni páchat teroristické činy, je hrdý na to, že jeho technologie zastavila tyto útoky, ne proto, že zastavení útoků na nevinné lidi je samo o sobě správné, ale protože brání volbám „pravicových vlád.“ Tedy vlád, které by celou invazi mohly zastavit.

Zde jasně vidíme jak na vše nahlíží ti, kdo řídí svět. Hlavní je, aby ve všech vládách seděly oddané loutky. Jen stěží by se totiž zabránilo volbě antisystémových stran v obohacovaných zemích. A nedalo by se to ani nijak zfalšovat, jak jsme viděli u francouzských voleb. Volila by je drtivá většina původních obyvatel. Téměř každý by totiž znal někoho, kdo byl zabit při útocích….

 

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Přiznání v Davosu: Bez dohledu umělé inteligence by bylo v Evropě značné množství velkých teroristických útoků se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden