Světové ekonomické fórum v tichosti zahajuje iniciativu na celosvětový nákup půdy v masivním měřítku (video)
RSS

Světové ekonomické fórum v tichosti zahajuje iniciativu na celosvětový nákup půdy v masivním měřítku (video)

Nebudete nic vlastnit a budete šťastní. Toto heslo se WEF snaží dlouhodobě splnit. Tedy až na to, že šťastné mají být světovládné „elity“ a ti dole mají být otroci bez jakéhokoli majetku a lidských práv.
Přesně v tom duchu je i konání nadnárodních korporací, které  již delší dobu vykupují nemovitosti po celém světě. Například Bill Gates či Monsanto – Bayer nakupují ve velkém zemědělskou půdu, zatímco BlackRock vykupuje domy zejména po celých Spojených státech, ale začíná se zaměřovat i na další země.
Vše by tedy v budoucnu měly vlastnit ony elity, zatímco nemajetný „plebs“ bude žít ve sdílených domech a otrocky dodržovat různá nařízení – od klimatických lockdownů přes snižování uhlíkové stopy až po povinnou „vakcinaci.“
„Světové ekonomické fórum zahájilo novou iniciativu : GAEA (Geving to Amplify Earth Action). Iniciativa si klade za cíl propagovat různé prvky agendy Velkého resetu a posílit elitu nad společností,“ řekl spisovatel Justin Haskins v rozhovoru s Allie Beth Stuckey v podcastu Relatable  .
Ročně chtějí vybrat 3 biliony dolarů. Za tímto účelem GAEA podepsala dohody se 45 organizacemi, včetně Bezos Earth Fund Jeffa Bezose, Open Society Foundations (OSF) George Sorose, Rockefeller Foundation a United Nations Foundation.


Všechny tyto organizace se pokusí nasměrovat 3 biliony dolarů ročně do GAEA, aby bojovaly proti „změně klimatu“, podporovaly obnovitelné zdroje energie a kupovaly pozemky údajně pro „ochranu přírody“.
Podle Haskinse je GAEA neuvěřitelně důležitá iniciativa, protože za 3 biliony dolarů ročně si můžete koupit spoustu půdy.
„Už nějakou dobu elity – zejména Blackstone a BlackRock – skupují pozemky a bydlení, což je důležitá součást Velkého resetu,“ zdůraznil Haskins.  Nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný.
„GAEA je velkým krokem v tomto směru, protože našli způsob, jak nakupovat velké množství půdy po celém světě prostřednictvím neziskovek,“ dodal.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Světové ekonomické fórum v tichosti zahajuje iniciativu na celosvětový nákup půdy v masivním měřítku (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden