Bývalá ředitelka DARPA chce identifikaci dětí prostřednictvím elektronického tetování
RSS

Bývalá ředitelka DARPA chce identifikaci dětí prostřednictvím elektronického tetování

Každý člověk na této planetě má mít podle globalistických plánů přiděleno vlastní ID. Vydávání ID je již realizováno v mnoha zemích, přičemž v momentě, kdy začne fungovat digitální měna (CBDC), měla by být s ID propojena.
Časem by měla být digitální identita (ID) přímo součástí lidského těla. Spekuluje se o bezkontaktních čipech a nyní je ve hře také speciální tetování…
Bývalá ředitelka DARPA šokuje TikTok: Chce lidstvo označit a sledovat elektronickým tetováním. Transhumanismus má být nyní  učiněn stravitelným především pro děti. Od Covidu je technologická podnikatelka aktivní ve farmaceutickém průmyslu.
Je přesvědčena, že „nerdi“ mění svět.  Na Tiktoku vyvolává rozruch rozhovor s bývalou ředitelkou DARPA. Chce specificky označovat děti elektronickým tetováním.
Je si jistá: nechtějí nosit hodinky na zápěstí. Ale tetování, s nímž mohou rozrušit své rodiče, to je řešení! Ve více než 5 000 komentářích jsou uživatelé šokováni.
Připomínají, že je to všechno o dohledu. Je to jako ve špatném filmu: „Jsme v zóně soumraku?“ ptá se jeden uživatel. Jiný to komentoval: „Nakonec nás chtějí vyřadit!“ Další zdůrazňuje: „Věnujte pozornost tomu, jak to budou oni a celebrity propagovat!“
Mnozí si jsou jisti: „ Chtějí nás jen monitorovat, kontrolovat a trvale lokalizovat!“ a ptají se sami sebe: „Jak dlouho bude trvat, než se kontrolní přístroj na kůži stane povinným?“
O e-tetování mluvila bývalá ředitelka DARPA na konferenci D11 v Kalifornii a v  té době  pracovala pro Google .  Na Youtube  najdete rozsáhlý výňatek z rozhovoru z roku 2013 (viz video níže, anglicky).
Duganová vysvětluje: „Může být pravda, že mladí lidé ve věku 10 až 20 let nechtějí nosit hodinky na zápěstí. Ale můžete si být jisti: budou mít mnohem větší zájem nosit elektronické tetování. Kdyby jen proto, aby naštvali své rodiče.“

Následuje smích v publiku. Moderátor přemýšlí o manipulaci s dětmi nahlas:  „A to může mít i svůj vlastní design, ne? Protože určitě chtějí skvělý design…“   „Je to všechno dobrovolné,“ potvrzuje nadšeně bývalá ředitelka DARPA.
Regina Duganová vysvětluje, proč se zaměřuje na e-tetování pro zachycení identity: „Existuje široká škála možností, jak autentizaci  vylepšit. Můžete začít s tokeny a fobs, které mají NFC nebo Bluetooth. Měli byste však také přemýšlet o možnostech ověřování totožnosti, které můžete nosit na kůži každý den. Například elektronické tetování.“
„Nositelná elektronika, je alfou a omegou,“ vysvětluje bývalá ředitelka DARPA. „Zpočátku byly při implementaci potíže, protože elektronika je hranatá a tuhá a lidé jsou tak zaoblení a měkcí,“ popisuje výzvy na cestě k transhumanismu Duganová.
„Ale Dr. Rogers z University of Illinois našel řešení,“ upozornila Duganová. „Má vysoce výkonné silikony, které jsou spojeny strukturami ve tvaru harmoniky, které jsou schopny se zvětšit o 200%. Elektronicky je to stále funkční.“
Tento Dr. Rogers založil společnost, která vyrábí elektronické tetování. V roce 2011 ABC Science informovala o elektronickém tetování Dr. Johna Rogerse. Již více než 10 let čeká průmysl propojený s DARPA na prodej e-tetování.
Ale „nová normalita“ ohlašovaná s příchodem Covidu, v níž padly všechny etické principy a každá kritika transparentní lidské bytosti, by to nyní mohla umožnit.
Duganová představuje své e-tetování: jedná se o systém vyvinutý MC10. Má anténu a senzory. Říká: „Chceme s nimi spolupracovat na vytvoření tetování pro autentizaci.“

Regina Duganová sloužila jako ředitelka DARPA, amerického vojenského výzkumného zařízení. Pracovala tam za Obamovy administrativy. DARPA ji  obvinila z korupce  poté, co RedXDefense, se kterou měla blízký vztah, získala smlouvu ve výši 1,75 milionu dolarů poté, co byla jmenována ředitelkou DARPA.
V roce 2012 byla  přijata  Dennisem Woodsidem do společnosti Google, kde vedla inovativní výzkum v oblasti mobilních komunikací. V roce 2015 se zúčastnila konference Bilderberg v Rakousku. Od roku 2016 do roku 2017 vedla „divizi budoucnosti“ Facebooku  v budově 8 v Kalifornii.
Toto oddělení se zabývá  čtením lidských myšlenek za účelem jejich vyhodnocení pro komunikaci mezi člověkem a strojem. V souladu s covidovou situací se v roce 2020 přesunula do Wellcome Trust, který je financován (a tedy i vlastněn) především Nadací Billa a Melindy Gatesových.
Na svých webových stránkách Wellcome Trust sděluje, že usnadnil celosvětové zavádění vakcín proti koronaviru , podpořil objev jednobuněčné analýzy a financoval studii ve prospěch kampaně za homosexuální manželství ve Spojených státech.
Duganová v době, kdy ještě pracovala jako ředitelka DARPA, prohlásila:   „Měli byste být milí k šprtům. Protože vědci a nerdi mění svět. Chci jim říct o kouzelném místě zvaném DARPA, kde vědci a inženýři odolávají nemožnému a nebojí se selhání. Protože pouze tehdy, když se odmítnete bát selhání, stane se nemožné možným.“
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Bývalá ředitelka DARPA chce identifikaci dětí prostřednictvím elektronického tetování se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden