Počet záhadných požárů v USA stále roste: Velký požár na americké vaječné farmě si vyžádal nasazení více než 100 hasičů
RSS

Počet záhadných požárů v USA stále roste: Velký požár na americké vaječné farmě si vyžádal nasazení více než 100 hasičů

Již asi před rokem v souvislosti s článkem o podivné „epidemii“ ptačí chřipky v USA, kde byla tato nemoc prokazována nespolehlivými PCR testy, aby pak byly vyhubeny stamiliony kusů drůbeže, jsem předpověděla, že totéž se přesune od Evropy.  A tak se také stalo.
Souběžně již asi rok a půl dochází k dalším a dalším podivným „nehodám“ a požárům objektů potravinářských firem po celých Spojených státech. Ve velkém hoří různé potravinářské podniky a nevysvětlitelně uhynuly tisíce kusů dobytka .
Lze předpokládat, že totéž se přenese od Evropy. Stejně jako tomu bylo s ptačí chřipkou zjišťovanou PCR testy, která zajistila vyhubení obrovského množství drůbeže – nyní nejen v USA, ale také v Evropě.
Nikdo mi již nevymluví, že nejde o záměr. Vejce se nyní stala v USA nedostatkovým zbožím a v Evropě to zřejmě směřuje tamtéž. Jde o součást likvidace chovů zvířat. Produkty jako maso, mléko a vejce mají být vyměněny za umělé náhražky nebo hmyz, což již ostatně ani podvratná EU netají.
Další požár velké vaječné farmy v USA, kde byla již před tímto požárem vejce nedostatková, pokračuje přesně v tomto trendu…
Požár na vaječné farmě v Bozrah v Connecticutu si vyžádal nasazení více než 100 hasičů z nejméně 16 okolních hasičských stanic, aby uhasili oheň.
Trvalo  4,5 hodiny, než byl uhašen požár drůbežárny o rozměrech 50 x 600 metrů v Hillandale Farms na Schwartz Road, který zabil odhadem 100 000 slepic.
Naštěstí nebyli zraněni ani hasiči, ani pracovníci farmy.
Na sociálních sítích se objevily záběry velkého požáru na vaječné farmě. Svědek uvedl, že kouř z ohně z hořící drůbežárny byl stále vidět ze vzdálenosti několika kilometrů.

#BREAKING : Multiple firefighters are battling a massive fire at a egg farm #Bozrah #Connecticut Multiple fire departments are responding to a massive three alarm fire at Hillendale Farms where thousands of chickens produce eggs with thick smoke can be seen miles away. pic.twitter.com/uVSHZ71rAc
— Terrence Daniels (Captain Planet) (@Terrence_STR) January 28, 2023


 
Není jasné, co bude požárem poškozená lokalita Bozrah znamenat pro národní dodavatelský řetězec vajec Hallandale Farms. Požár přichází v době, kdy USA trpí vážným nedostatkem vajec, protože kvůli ptačí chřipce byly vyhubeny stamiliony nosnic.
Nedostatek vajec byl hlášen v supermarketech po celé zemi.


Někteří spekulovali, že potravinářské závody nevzplanou jen „náhodou“ v takovém rozsahu, jako tomu bylo v loňském roce. Jiní se ptají: Byl americký potravinový řetězec napaden?
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Počet záhadných požárů v USA stále roste: Velký požár na americké vaječné farmě si vyžádal nasazení více než 100 hasičů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden