Místní obyvatelé protestují proti plánu přivést 400 migrantů do německé vesnice s 1 600 obyvateli
RSS

Místní obyvatelé protestují proti plánu přivést 400 migrantů do německé vesnice s 1 600 obyvateli

Nejen v Německu, ale také například ve Francii a Holandsku, se nyní rozjel plán na stěhování obohacovačů z městských azylových zařízení či ghett do menších obcí. Mnohdy je situace taková, že po případném sloučení rodin by invazní jedinci původní obyvatelstvo přečíslili.
Ovšem při pohledu na to, jak Němci volí, lze pouze zkonstatovat, že mají přesně to, po čem toužili…
Ve čtvrtek došlo k bouřlivým scénám před okresní radou Nordwestmecklenburg v Grevesmühlenu, když se podle policejních odhadů 700 lidí shromáždilo před administrativní budovou, aby protestovali proti výstavbě kontejnerové vesnice pro 400 žadatelů o azyl v Upahlu. V obci žije v současné době 1 662 obyvatel.
Navzdory hlasitým a rozzlobeným protestům, které byly slyšet i v zasedací síni, okresní rada na mimořádné schůzi odhlasovala vybudování ubytování. Situace se vyhrotila, když se někteří demonstranti pokusili proniknout do administrativní budovy. Těžkooděncům se podařilo zabránit útoku na budovu.
Návrh AfD, která má osm členů okresního zastupitelstva, vzdát se výstavby útulku, byl většinou hlasů zamítnut. Žádost alespoň o omezení kapacity na 250 byla rovněž zamítnuta. CDU je se 14 členy nejsilnější skupinou v okresním zastupitelstvu. Za nimi následují sociální demokraté – SPD (13) a Levicová strana (11).
Podle výše uvedeného je tedy patrné, že většina občanů volila vítače, takže si zcela jistě podobné obohacení sami přáli.
Kontejnerová vesnice je nyní připravena k otevření 1. března v průmyslovém parku, oznámil po schůzce okresní správce Tino Schomann (CDU). Tento krok byl „nezbytný“, protože chtěli zabránit tomu, aby sportovní haly byly obsazeny migranty. „Administrativa udělá vše, aby udržela zátěž obyvatel co nejnižší,“ slíbil Schomann, který ohlásil dialog s občany na 3. února.
Policie již zahájila několik předběžných řízení proti demonstrantům.
Po celé Evropě došlo k četným povstáním místních obyvatel, kteří byli rozzuřeni rozhodnutím importovat velké množství žadatelů o azyl do jejich komunit, přičemž někteří místní obyvatelé si vedli lépe než jiní, když se postavili proti těmto plánům.
Koncem loňského roku zvítězili obyvatelé anglické vesnice v protestech proti místní univerzitě, která plánovala prodat bývalé studentské ubytování ministerstvu vnitra, aby mohlo ubytovat migranty. Obyvatelé malé francouzské vesnice také vyhráli svou bitvu proti pokusu místní vlády importovat žadatele o azyl do jejich komunity.
A místní rada v Nizozemsku odmítla rozhodnutí vlády ubytovat žadatele o azyl v zařízení pro asistované bydlení pro seniory a zdravotně postižené.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Místní obyvatelé protestují proti plánu přivést 400 migrantů do německé vesnice s 1 600 obyvateli se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden