Brusel: Nedaleko sídla Evropské komise útočil údajně psychicky nemocný jedinec nožem
RSS

Brusel: Nedaleko sídla Evropské komise útočil údajně psychicky nemocný jedinec nožem

Brusel je znám coby jedno z nejobohacovanějších měst Evropy. V nechvalně známé čtvrti Molenbeek dokonce žije nejvíc usvědčených teroristů v Evropě. Celkově žije ve městě víc cizinců než původních obyvatel a nejčastějším jménem novorozenců je zde již nějakou dobu Mohamed.
Sídlo 4. říše je tak názornou ukázkou toho, jak se právě pod kuratelou EU přeměňují evropské země v chalífáty.
Tři lidé byli zraněni, jeden vážně, při pondělním útoku nožem ve stanici metra Schuman v Bruselu, která se nachází několik desítek metrů od sídla Evropské komise a Evropské rady. Policie motivy útočníka nekomentovala.

Tři lidé byli zraněni při útoku nožem v pondělí pozdě odpoledne ve stanici bruselského metra. Podle federální policie je jeden ze zraněných v kritickém stavu.
„Spolupráce s různými policejními službami vedla k rychlému zatčení pachatele,“ napsal na Twitteru starosta Bruselu Philippe Close.
Policie motivy útočníka nekomentovala.  Podle zdroje blízkého případu byla zatčená osoba již známá svou psychiatrickou anamnézou.
K útoku došlo kolem 18 hod. ve stanici metra Schuman nedaleko  sídla Evropské komise a Evropské rady.
Podle novináře AFP, který byl na místě přítomen, pak několik policistů v civilu běželo na nástupiště stanice. Současně žena vyzvala cestující vstupující do stanice, aby se vrátili, a oznámila přítomnost osoby ozbrojené nožem v prostorách metra.
Jak tedy sami vidíte, opět půjde o jednoho z mnoha údajně „psychicky nemocných“ jedinců. Jen by mne zajímalo, jak může při takovém náporu psychicky nemocných postačovat kapacita psychiatrických zařízení v obohacovaných zemích…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Brusel: Nedaleko sídla Evropské komise útočil údajně psychicky nemocný jedinec nožem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden