Na jihoafrickou vládu byla podána žaloba za podávání škodlivých mRNA přípravků (video)
RSS

Na jihoafrickou vládu byla podána žaloba za podávání škodlivých mRNA přípravků (video)

V jedné zemi za druhou jsou podávány žaloby na vlády, které podporovaly či stále podporují aplikaci genových injekcí, které vykazují s tím, jak se opakují tzv. posilovače, stále více vedlejších účinků.
Souběžně s tím se ozývají další a další odborníci, kteří vyzývají k úplnému pozastavení podávání těchto látek.
A zatímco v mnoha zemích – včetně ČR – se lid rozhodl, že z nepochopitelných důvodů všem covidistickým loutkám odpustí a ty se tak nemusí obávat žádných žalob, jsou země, kde se již žaloby aktivně podávají.
Nedávno jsem se zde v té souvislosti s tím zmínila o Švýcarsku, kde by se měl již brzy rozjet soudní proces a nyní je podába podobná žaloba i v Jihoafrické republice.
Přitom v JAR si nechalo tyto injekce aplikovat ve srovnání s Evropou velmi málo lidí. V podstatě však jde o nejproočkovanější africkou zemi s asi třetinou obyvatel, kteří mají alespoň dvě dávky. Souhrnně je však v Africe jako kontinentu proočkovanost jen 6%.
Stále více lékařských expertů, vědců v Jižní Africe nyní požaduje, aby vláda zastavila svou očkovací kampaň proti COVID-19 kvůli jeho zničujícím vedlejším účinkům mezi pacienty.
Vakcíny proti COVID-19 byly poprvé zavedeny v Jižní Africe v únoru 2021. Jejím cílem bylo naočkovat na konci roku 67 % populace, tedy 40 milionů lidí. V polovině ledna 2023, o dva roky později, bylo podle  Gavi  plně očkováno pouze 35 % (21 milionů).
Tři skupiny, Covid Care Alliance, Transformative Health Justice a Free the Children-Save the Nation, podaly žalobu k Nejvyššímu soudu v jihoafrické Pretorii a tvrdí, že vláda musí okamžitě zastavit podávání vakcíny Covid-19 kvůli hromadícím se a nezpochybnitelným důkazům, že způsobují bezprecedentní úroveň škod, včetně úmrtí.
„V soudních dokumentech tyto organizace obvinily vládu, že ignoruje blaho milionů lidí tím, že řídí očkovací programy proti Covid-19, přestože řádně nevyšetřila účinnost a bezpečnost vakcín,“ uvedl Sunday Tribune.
„Tvrdili, že úřady ignorovaly lidi, kteří trpěli oslabujícími vedlejšími účinky, obtěžovali lékaře, kteří očkování kritizovali a byli zapojeni do čištění dat a dalších nesrovnalostí, aby zmírnili dopad injekcí na Jihoafričany,“ dodal deník.
Doktor Stephanus Oosthuizen z Tongaat, KwaZulu-Natal, Jihoafrická republika, uvedl v místopřísežném prohlášení, že zaznamenal nárůst pacientů s příznaky, které neznal do doby, než byla v zemi zavedena vakcína Covid-19.
„Všiml jsem si, že prezentované stavy byly podobné těm, které byly zaznamenány a hlášeny jinými lékaři, což připisovali zraněním způsobeným očkováním proti Covid-19,“ uvedl ve svém prohlášení podle  IOL .
Nejméně 125 případů nežádoucích účinků bylo nahlášeno Oosthuizen ministerstvu zdravotnictví k dalšímu vyšetřování.
„To, čeho jsme svědky v Jižní Africe, se zdá být srovnatelné s tím, co se děje v jiných zemích, pokud jde o nepříznivé události, které jsou svědky mezi očkovanými lidmi,“ uvedl v soudních dokumentech.
Jedno z předních jihoafrických mainstreamových médií odvysílalo téměř desetiminutovou debatu, ve které se diskutovalo o výzvách k zastavení vakcíny proti Covid-19.
„Víme, že farmaceutický průmysl má dlouhou historii kriminálního chování. Jsme tu, abychom chránili veřejnost,“ řekla Shabnam Mohamed, generální ředitelka společnosti Transformative Health Justice.

BREAKING:
Calls to suspend covid 19 vaccines in South Africa because of safety concerns hits mainstream news
‘Let’s stop jabbing the people’
‘We know the pharmaceutical industry has a long history of criminal behaviour. We are here to protect the public’
Share far & wide pic.twitter.com/ft37FIguZu
— Dr Aseem Malhotra (@DrAseemMalhotra) January 25, 2023

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Na jihoafrickou vládu byla podána žaloba za podávání škodlivých mRNA přípravků (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden