Itálie: Meloniová jako Draghi – invazi neřeší, čeká prý na celoevropské řešení (video)
RSS

Itálie: Meloniová jako Draghi – invazi neřeší, čeká prý na celoevropské řešení (video)

Jak jsem zde již několikrát upozornila, tak nová italská vláda, ve kterou vkládalo své naděje mnoho odpůrců muslimské invaze z celé Evropy, zcela zklamala očekávání nejen svých vlastních voličů.
Za dobu nové vlády Meloniové vykázala Itálie rekordní invazi, de facto každý měsíc, který je nová vláda u moci, padly všechny předchozí rekordy připlutí.
Zatímco italská pobřežní stráž i nadále – stejně jako za Draghiho – funguje jako další, jen poněkud aktivnější pašerácká neziskovka, lodě pašeráckých neziskovek přistávají v italských přístavech úplně stejně jako v minulosti. S jediným rozdílem: většina je navigována do severnějších přístavů.
Italská vláda sice vydala jakýsi dekret, který má přistávání pašeráckých neziskovek omezit, nicméně sami pašeráci tento dekret zcela ignorují a v dekretu stanovené tresty (pokuty, zabavení lodi) na druhou stranu nikdo nevymáhá.
Včera pak Italy šokovalo nové premiérčino prohlášení, když Meloniová řekla, že Itálie nemůže postupovat samostatně, ale musí jednat v souladu s EU. Meloniová tak deklarovala, že do budoucna nebude v oblasti migrace jednat bez „jednotného evropského řešení.“
A všichni víme, co je jednotné evropské řešení. To je ono známé „přerozdělování zátěže“ do méně obohacovaných zemí. Řešení jako střežení hranic, uzavření přístavů pašerákům či deportace EU rozhodně nikdy nenabídne, spíš naopak. Podobná řešení dlouhodobě zamítá.
Za doby působení nové italské vlády, tedy za pouhé 3 měsíce, přivítala země více než 45 000 muslimských ilegálů, což je po všech směrech rekord.
Zatímco v roce 2022 jako celku připlulo za den průměrně 270 ilegálů, za doby vlády Meloniové to je již průměrně 450/den. A to je třeba si uvědomit, že do tohoto období spadá podzim a zima, kdy je jinak připlutí mnohem méně!
O „Novoevropany“ je v Itálii okamžitě dobře postaráno, zde můžete vidět jednu z včerejších „dodávek.“
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/01/i20230130182738831.mp4
 
Zatímco voliči současné italské vlády jsou naštvaní, voliči propadlé socanské levice jsou nadšeni. Takto v neděli vítali obohacovače, které přivezla pašerácká loď  Ocean Viking:
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2023/01/i20230129180523478.mp4
Italská vláda tedy i po třech měsících předvádí, jak vypadá politika těch, koho si dosadili mocní z pozadí ne proto, aby plnili sliby dané voličům, ale aby plnili zadání svých loutkovodičů. Tak je to ostatně vždy, když lid volí loutkové politiky, kteří jsou zainteresováni v organizacích jako WEF, Aspen institut, OSF apod.
Lid má totiž nesmírně rád loutky, což dokazují i volby napříč Evropou…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Itálie: Meloniová jako Draghi – invazi neřeší, čeká prý na celoevropské řešení (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden