V nové reklamě představuje Audi muslimku s duhovou vlajkou (video)
RSS

V nové reklamě představuje Audi muslimku s duhovou vlajkou (video)

V islámu je homosexualita trestná, deset zemí stále praktikuje trest smrti za homosexualitu a většina dalších muslimských zemí ji trestá tělesnými tresty , deportací do převýchovných táborů   či vězením, které mnohdy vězněný homosexuál nepřežije. Homosexualita, ale i další sexuální odchylky od normálu, jsou tedy v islámu nepřípustné, snad vyjma pedofilie a zoofilie, které většina muslimských zemí toleruje.
Červen byl v EU vyhlášen jako Evropský měsíc LGBTQI+, na což mnohé pokrokové firmy okamžitě zareagovaly a začaly vyvěšovat duhové vlajky nebo vyjadřovat svoji podporu této komunitě i jinými způsoby.
To, jak svoji náklonnost k LGBTQ komunitě projevila německá firma Audi, však zřejmě sotva cokoli jiného předčí. Na klipu této automobilky totiž můžete mimo jiné vidět i zahalenou muslimku, držící duhovou vlajku. To je ovšem pro muslimy něco zcela nepřijatelného a již nyní je jisté, že budou videoklipem uraženi a ten bude muset být záhy stažen.
Již mnohokrát jsem zde upozornila na fakt, že v islamizované Evropě bude „duhová“ komunita mezi prvními, s kým se nový chalífát vyrovná. Jako první jsou totiž na dobytých územích eliminováni odpadlíci a hned po nich tato pro muslimy zcela neakceptovatelná komunita…
Na propagační video Audi se můžete podívat zde:

For #EUDiversityMonth , #Audi is setting an example when it comes to #diversity . This video shows what that means and why diversity is only effective through #inclusion . #CelebrateDiversity pic.twitter.com/5aS9uoqcAM
— Audi (@AudiOfficial) May 18, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden