Dnes začíná summit Schwabova Světového ekonomického fóra (WEF)
RSS

Dnes začíná summit Schwabova Světového ekonomického fóra (WEF)



Jaký je program summitu a kdo na něm bude hovořit? I to se mimo jiné dozvíte v následujícím článku. Tento globalistický summit, na nějž se účastníci z celého světa sjedou do Davosu již dnes, začne oficiálně zítra. Právě zde dostávají politici patřičné instrukce a právě zde se „peče“ budoucí světová politika. Ne u nás doma. Nemá cenu sledovat domácí politiku, neboť dlouhé roky provádí loutky ve vládách to, co po nich žádají jejich páníčci.






Celkem asi 2 500 lidí se má dostavit do městečka ve švýcarských Alpách. Podívala jsem se na  program  a lze jen zkonstatovat, že k hlavním tématům patří nejen budoucí pandemie, ale také očkování, Ukrajina, údajné globální oteplování a boj proti němu a hospodářská krize, která byla záměrně vyvolána právě těmi, kdo sami summit organizují.  Jen v prvních dvou dnech jsou na řadě různé strašidelné programové body, jak sami uvidíte níže.
Pokud se jedná o známá jména, která budou mít na summitu proslov, tak mezi nimi nechybí nejen Klaus Schwab, ale ani jména jako Bill Gates, Henry Kissinger, John Kerry, Ursula von der Leyen či šéf NATO Stoltenberg. Z vrcholných evropských politiků bude mít svůj vlastní diskuzní panel rakouský kancléř Nehammer, tvůrce nejtvrdšího režimu covidismu v Evropě nebo řecký premiér Kyriakos Mitsotakis, který je proslulý tímtéž. Svůj vlastní panel má k dispozici i Zelenský nebo Kličko, což se ovšem dalo očekávat. Celý summit pak zakončí německý kancléř Scholz.
Zelenský se v diskuzích objevuje několikrát. Dalším známým účastníkem summitu je šéf Pfizeru Albert Bourla. Z evropských politiků se také zúčastní nizozemský premiér Rutte (mimo něj bude účastna z Nizozemska i část královské rodiny), španělský premiér Sanchez či šéfka EP Malťanka Metsola. Hovořit by měl například i belgický, bulharský nebo norský premiér a mnoho dalších.
Účastni budou i šéfové či vysoce postavení členové různých dalších podvratných organizací jako Atlantická rada, Trilaterální komise nebo Římský klub. Zdaleka nejvíce budou zastoupeni řečníci z USA a Velké Británie. Zajímavé je, že jsem v seznamu řečníků nenašla jediné české jméno, což ovšem neznamená, že tam od nás nikdo nebude.  Z naší vlády si tam někdo dozajista přijede alespoň pro instrukce. Ostatně, většina z 2500 účastníků ani hovořit veřejně nebude. Naposledy se za ČR zúčastnili davoského fóra v roce 2019  Babiš s Havlíčkem.
Slovenské čtenáře bude jistě zajímat, že svůj proslov má na davoském fóru i jejich premiér Eduard Heger, který má hovořit 25.5. v době mezi 10.00-11.00 na téma „Evropská jednota v neuspořádaném světě“. Ten však není jediným zástupcem Slovenska, který má svůj proslov.
Dalším účastníkem globalistického summitu je i Miroslav Lajčák, který bude hovořit ve stejný den mezi 13.00-14.00 v panelu nazvaném: Lepší podnikání – pohled z dlouhodobého hlediska. Má hovořit na téma: Bělehrad-Priština a nezastupuje zde Slovensko, ale EU.
A jaká témata konkrétně se budou na WEF probírat? Asi nejlepší bude, když zveřejním některé názvy jednotlivých  diskuzních témat , ta na představu o tom, co se bude v Davosu kout za pikle, zcela postačí.
Ekonomické zbraně: Použití a účinnost sankcí
Zdravotnické systémy připravené na budoucnost
Budoucnost globalizace
Zvláštní projev Zelenského
Diskuze s bratry Kličkovými
Uvolnění trhů s uhlíkem
Globální akční partnerství pro plasty
Rusko: Co dál?
Jakou roli hrají technologie v odstraňování CO2?
Zvláštní projev Chalífa Al Thaniho, emíra Kataru
Studená válka 2,0
Potraviny pro udržitelnou budoucnost
Nová éra digitální měny
Držet se kurzu v opatřeních v oblasti klimatu
Rasové rozdíly a zacházení s uprchlíky
Vyrůstat v pandemii
Reakce na nové migrační toky v Evropě
Transformace klimatu v rozvíjejících se ekonomikách
Vedení v éře valících se krizí
Cesta k rasové rovnosti
Posílení světové kapacity pro řešení krizí
Nová bezpečnostní architektura na Blízkém východě
Energetická bezpečnost a Zelená dohoda pro Evropu
Globální hnutí za urychlení cílů udržitelného rozvoje (Agenda 2030)
Podpora odolnosti LGBTQI pomocí vlastního kapitálu
Možnost jaderné hrozby?
Příprava na příští pandemii
Směrem ke globální smlouvě o znečišťování planety
Uhlíková stopa a kryptoměny
Úloha USA v měnícím se světě
Pfizer a partneři oznamují dohodu pro zdravější svět
Saúdská Arábie – výhled
Potravinové systémy v krizi: Akční plán
Investice do přizpůsobení se klimatické změně
Výhled rozmanitosti, rovnosti a inkluze
Cesta k dekarbonizaci letectví
Vytváření sdílené budoucnosti
Zdraví v centru pozornosti opatření v boji proti klimatu
Témat je mnohem víc, neboť denně pojede program od rána až do večera (vyjma posledního dne, kdy je zakončení v poledne). Summitu se samozřejmě nezúčastní ani jeden jediný představitel Ruska, jinak jsou zastoupeny snad všechny země světa. Většina je zastoupena i v diskuzích. Podstatné je, že z výše uvedeného je celkem jasné, že se pojede v nastoleném kurzu, směrem k plnění cílů Velkého resetu, jehož osnovou je Agenda 2030.
Summit samozřejmě budu – pokud to půjde – sledovat a o případných zajímavostech z jeho průběhu vás poinformuji.
Nezapomeňte však, že  účastníci summitu si nejedou jen „pokecat,“ ale jedou si především pro instrukce. Tak jako si byli pro instrukce i v lednu 2019, kdy se zřejmě probírala tehdy již plánovaná „plandemie“. A tyto instrukce se jistě nepodávají na veřejně dostupných diskuzních fórech, ale v zákulisí přísně střeženého summitu, kam nikdo z nás nevidí…

 
Slovanka




The post Dnes začíná summit Schwabova Světového ekonomického fóra (WEF) first appeared on .


Nejčtenější za týden