EU financuje turecké islámsko-nacionalistické bratrstvo, které má za cíl přeměnit celou Evropu v další Osmanskou říši
RSS

EU financuje turecké islámsko-nacionalistické bratrstvo, které má za cíl přeměnit celou Evropu v další Osmanskou říši

Zdá se, že několik málo europoslanců, kteří byli zatčeni za korupci zejména ze strany islámských zemí (Katar, Maroko), jsou jen pověstnou špičkou ledovce.
Podvratná EU totiž i nadále pokračuje v islamizaci kontinentu a neštítí se z vašich peněz financovat islámské radikály, kteří mají názory velmi blízké ISIS.
Ostatně, výměna obyvatel je jedním z hlavních cílů EU.
Připomínám, že před pár dny tatáž EU striktně zamítla poskytnout finance na výstavbu hraničních plotů v Bulharsku s tím, že na takové záležitosti EU finance nemá.
Ovšem na dlouholetý sponzoring Muslimského bratrstva a dalších podobných organizací se peníze vždy najdou.
Jako třeba nyní na financování turecké islámské organizace, jejímž cílem je přeměna Evropy v chalífát a jejíž významný člen neváhal svoji 6letou dceru provdat za imáma.
Tedy zatímco na ploty peníze nejsou na co je ve skutečnosti stále dostatek peněz?
Evropská komise prostřednictvím programu Erasmus+ financovala nový projekt zaměřený na islamofobii. Projekt má název: „Islamofobie na sociálních sítích po pandemii Covid-19.“
Projekt má být odstartován 6. února v Istanbulu. Osoba odpovědná za projekt: Člen vedení tureckého islámsko-nacionalistického sdružení Yavuz Sultan Selim, pojmenovaný po osmanském sultánovi Selimovi I., který zemřel v roce 1520.
Jde o fanatického muslima, jehož heslo zní: „Tentokrát musí Osmané ovládnout celou Evropu a nesmí být zastaveni ve Vídni.“
Toto sdružení a jeho vůdce Abdulhâlık Ustaosmanoğlu, vnuk zakladatele Islámského bratrstva Ismailaga, opakovaně zveřejnili nenávistné výroky proti Evropanům, na které byla  upozorněna i Evropská komise, přesto byl projekt potvrzen.

„Pro ty, kteří nostalgicky vzpomínají na Osmanskou říši, je evropská civilizace bezzubé monstrum, složené z nevěřících, nepřátel islámu a proroka,“ prohlásil například šéf této organizace.
Dále například napsal: „Turecký národ je připravený jít na výpravu do Evropy, bez zastavení ve Vídni, symbolu  porážky Osmanů v roce 1683.“
Tito turečtí extremisté také před pár lety organizovali demonstrace za přeměnu v té době ještě muzea Hagia Sofia na mešitu.
Když byla Francie dne 13. listopadu 2015 zasažena hrůzami islámského terorismu (130 mrtvých, 413 zraněných), tato malá islamistická skupina financovaná EU neváhala tyto útoky oslavovat.
Tato neziskovka, financovaná a podporovaná EU, ospravedlňovala stětí pučitele Samuela Patyho: „Francie a Evropa jsou nepřáteli islámu a proroka, které může obsadit pouze Turecko…“
V běžné konverzaci skupiny se objevují také výzvy k likvidaci homosexuálů, což kupodivu věčně „duhové“ EU nebrání organizaci financovat.
Neziskovka Yavuz Sultan Selim má i mládežnickou sekci islamistického bratrstva Ismailaga, která byla založená kazatelem Mahmutem Ustaosmanoğlu, který je velmi blízký tureckému prezidentovi Erdoganovi.

Podle islámského bratrstva Ismailaga, financovaného EU, „by ženy neměly studovat, pracovat nebo chodit na ulici a měly by být spokojeny s tím, že jsou poslušnou manželkou svého pána a rodí vojáky pro národ a lid.“
Jeden z  vlivných členů EU financovaného bratrstva provdal svou 6letou dceru  za 29letého imáma, který ji po mnoho let sexuálně zneužíval.
Toto hnutí také bez obalu hovoří o vyhlazení Židů, netají se velmi úzkými vazbami s Talibánem, prosazuje zákaz hudby a členové zbili k organizaci kritického novináře.
Zajímavý je i fakt, že Němci ve zprávě ministerstva vnitra zařadili bratrstvo Ismailaga do kategorie „islamismus/islámský terorismus“, vedle organizací jako Milli Gorus, Taliban a ISIS…
Projekt zaštiťuje nechvalně známá švédská eurokomisařka Ylva Johanssonová. Francouzští europoslanci již zaslali eurokomisařce dotaz, ve kterém se mimo jiné ptají na to, jak dlouho budou ještě Evropané financovat své vlastní nepřátele.
Podpora EU ze strany většiny Evropanů jen ukazuje, že Evropa se nyní dostala do nejhlubší dekadence za dob trvání celé evropské civilizace. Snad ani Římané svého času nezaznamenali takový úpadek jako dnešní Evropané.
Pochybuji, že by si tehdy zcela dobrovolně, vědomě a mnohdy dokonce s nadšením platili za to, aby byli oni sami a jejich potomci vyměněni za barbary…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek EU financuje turecké islámsko-nacionalistické bratrstvo, které má za cíl přeměnit celou Evropu v další Osmanskou říši se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden