Skotsko: Uvězněný vrah se prohlásil za dívku – miminko, ve věznici dostává pleny i dudlík
RSS

Skotsko: Uvězněný vrah se prohlásil za dívku – miminko, ve věznici dostává pleny i dudlík

Kam až mohou dojít zvrhlé genderové zákony, které jsou zaváděny po celém „pokrokovém“ světě, nám jasně ukazuje například sport, kde v ženských kategoriích závodí stále více biologických mužů a pak především vězeňství, kdy se do ženských věznic dostává stále více mužů.
V USA je takových případů již několik stovek a některé evropské země již šlapou svému zámořskému vzoru na paty. Jednou z nejvíce progresivistických vlád je pak vláda skotská, která se dlouhodobě nevyhýbá žádným extrémům.
V ženských věznicích je tak i ve Skotsku již několik mužů, kteří se – zpravidla až po jejich odsouzení – prohlásili za ženu, aby mohli nerušeně znásilňovat spoluvězenkyně.
Vedle již i zde zmiňovaných několika takových případů pak obzvlášť vyniká případ vraha, který se prohlásil nejen za ženu, ale také za mimino.
Daniel Eastwood , který se přejmenoval na Sophii, si v současné době odpykává doživotí trest za uškrcení jiného vězně tkaničkami během výkonu trestu za nebezpečnou jízdu.
Tento případ je považován za ještě směšnější příklad důsledků, které vyplynuly z woke genderové politiky skotské decentralizované vlády. Muž postupuje od identifikace jako žena k identifikaci jako malá dívka, což úřady plně akceptovaly.
Ačkoli je vrah držen v ústavu pro muže, byl údajně vybaven všemi potřebnými proprietami, jak jsou dudlíky a požaduje, aby mu stráže dávaly plenky, míchaly jídlo jako dětskou výživu a držely ho za ruku kdykoli opustí celu.
Šéfové věznice prý berou požadavky vážně, ale  oficiální postoj Skotské vězeňské služby (SPS) je, že „nemůže komentovat jednotlivé vězně.“
„Tato vězeňkyně byla v průběhu let obtížná a manipulativní, což je důvod, proč je po 17 letech stále za mřížemi,“ uvedl zdroj v komentáři   pro The Daily Record v roce 2022 s odkazem na skutečnost, že vrah zůstává ve vazbě navzdory tomu, že minimální doba 15 let, po které může požádat o podmínečné propuštění,  již dávno uplynula.
„Rozhodla se, že se ‚přemění‘ z muže na ženu, což je v těchto dnech ve věznicích stále běžnější,“ řekl zdroj skotským novinám a použil vrahova preferovaná zájmena.
„Ale to je samozřejmě něco úplně jiného a skotská vězeňská služba nemá zaveden žádný protokol pro jednání s vězni, kteří se rozhodnou, že jsou děti,“ dodal zdroj.
„Je těžké zjistit, jestli opravdu cítí přirozený sklon k tomu, aby se s ní zacházelo jako s dítětem, nebo jestli je to jen způsob, jakým na sebe chce upozornit.“
Eastwood si stěžoval, že je stále ve vězení, což podle zdroje novin nemá „nic společného s genderovými otázkami.“
„Vězeňská služba chtěla, abych podstoupila psychologické vyšetření, protože jsem ho neměla od té doby, co jsem začala žít jako žena,“ tvrdil Eastwood a dodal, že „manažer řekl, že bych prošla hodnocením, kdybych stále žila jako muž.“
„Cítil jsem, že je to sexistické a transfobní. SPS naznačoval, že jako muž nepředstavuji riziko pro veřejnost, ale jako žena ano,“ tvrdí  Eastwood.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Skotsko: Uvězněný vrah se prohlásil za dívku – miminko, ve věznici dostává pleny i dudlík se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden