V den ruské invaze rozeslal Zelenskij vládní nařízení o zničení VŠECH INFORMACÍ o společnosti Metabiota vlastněné Hunterem Bidenem
RSS

V den ruské invaze rozeslal Zelenskij vládní nařízení o zničení VŠECH INFORMACÍ o společnosti Metabiota vlastněné Hunterem Bidenem

Existence amerických biolaboratoří na Ukrajině již dávno není žádným tajemstvím. Po prvotní úporné snaze mainstreamu nálepkovat tyto informace za fake news se k jejich existenci přiznala i Victoria Nulandová , jedna z čelních iniciátorek majdanského puče v roce 2014, která sama na tamní biolaboratoře již od roku 2013 dohlížela.
Nyní se objevují dokumenty, které potvrzují, že také Hunter Biden měl v těchto laboratořích své zájmy. Mnohé informace bylo možné nalézt i na jeho nechvalně známém „notebooku z pekla.“
Ukrajinský prezident Zelenskij nařídil vládním úředníkům, aby ve stejný den, kdy Rusko napadlo zemi, zničili veškeré informace o společnosti Huntera Bidena Metabiota.
Rusko napadlo Ukrajinu 22. února 2022.
Zelenskij zaslal tento dokument 24. února 2022.
DC Draino o tomto vývoji informoval:
Nechal si Zelenskyj některé z inkriminovaných dokumentů proti Hunterovi a jeho společnostem  Metabiota a Burisma, aby je použil jako vydírání proti Joe Bidenovi, aby získal více peněz a zbraní? Odpověď zřejmě známe všichni…
Dne 24. února 2022 vydal Zelenskij dekret nařizující vládním úředníkům zničit veškeré informace o Ukrajinském výzkumném ústavu pro boj s nemocemi, Mečnikovově institutu zdraví Ukrajiny a Regionálních laboratorních centrech Ministerstva zdravotnictví Ukrajiny v Žytomyru. na kterém spolupracovali vědci Metabioty.
Tyto dva dokumenty byly původně zveřejněny v červnu 2022. Dnes však můžeme potvrdit, že tyto dokumenty jsou autentické.
A dnes přikládáme dokumenty z notebooku Huntera Bidena pojednávající o jeho vlastnickém podílu ve společnosti Metabiota a její organizaci.
Tento vládní dokument je ověřen společností XR Vision.




Zelenskyj se před válkou s Ruskem pokusil vymazat všechny dokumenty spojené se společností Metabiota Huntera Bidena.
A ukrajinští úředníci začali ten den pálit dokumenty!

3) Y’all remember when the MSM was showing the Ukrainian MoD and Military intelligence headquarters burning documents outside of their buildings?
On 02/24/2022. The same day as the Zelensky Decree seen above.
They were covering up their affiliation to US biological malfeasance pic.twitter.com/8O9mZGReyt
— Clandestine (@WarClandestine) January 29, 2023

Ukrajinský dokument sdílený s ruskou mediální skupinou @ivestia ukazuje Zelenského dekret přikazující zničit všechny složky o ukrajinském obranném personálu, státních zaměstnancích a dalších zaměstnancích a jakékoli zapojení do biolaboratoře METABIOTA Huntera Bidena dne 24. 2. 2022, v den, kdy začala invaze na Ukrajinu.
Viz originál dokumentu výše.  Ale počkat, je toho mnohem víc.
Pamatujete si na nechvalně známé video ukrajinského MIL pálení dokumentů přímo před budovou ukrajinského ministerstva obrany v Kyjevě? Došlo k němu dne 24.02.22, ve stejný den, kdy Zelenský vydal tento výnos.
Ano vskutku. Masmédia odvysílala video ukrajinského MIL, jak ničí důkazy o zapojení ukrajinského státu do biolaboratoří HUNTERA BIDENA na Ukrajině právě v době, kdy Rusko zahajovalo své útoky.
Zde je několik dokumentů z notebooku Huntera Bidena, které podrobně popisují jeho vlastnictví a spojení s Metabiotou.




Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V den ruské invaze rozeslal Zelenskij vládní nařízení o zničení VŠECH INFORMACÍ o společnosti Metabiota vlastněné Hunterem Bidenem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden