Bill Gates financuje výzkum potravin, které by měly fungovat jako očkování
RSS

Bill Gates financuje výzkum potravin, které by měly fungovat jako očkování

V poslední době, když je patrné, že mnoho lidí nemá zájem o genové injekce prezentované jako „mRNA covid očkování,“ se globalisté snaží najít cesty, jak tyto přípravky dostat do lidí tak, aby o tom sami ani nevěděli. Tedy bez využití injekčních stříkaček a nákladné kampaně, která by tyto látky lidem vnutila.
Brzy nebude k očkování lidí potřeba žádná injekční stříkačka. Požadovaná účinná látka by totiž mohla být podávána prostřednictvím  jídla – vědomě nebo nevědomě.
Netřeba dodávat, že v tom má má opět prsty vakcinační guru Bill Gates. Jen trh s očkováním zvířat by mohl farmaceutickému gigantu do roku 2030 přinést přes 26 miliard dolarů . Probíhá také výzkum toho, jak lze zeleninu přeměnit na továrnu na vakcíny mRNA.
Probíhá několik studií financovaných americkou vládou a farmaceutickým průmyslem, jejichž cílem je vyvinout mRNA vakcíny pro hospodářská zvířata.
Recenzovaná studie  v  časopise   Viruses  v loňském  roce uvedla: „Úspěšné použití mRNA vakcín proti COVID-19 dále potvrdilo platformu a otevřelo dveře potenciálu mRNA vakcín pro prevenci infekčních onemocnění, zejména ve veterinární oblasti.“
Nad tím, jak mohou vědci dospět k výše uvedenému závěru po fiasku s injekcemi Covid mRNA, můžeme jen kroutit hlavou. Protože zničující důsledky zbytečných a nebezpečných injekcí genového jedu se nyní v některých zemích dostávají dokonce i do mainstreamových médií.
Studie poměru přínosů a rizik experimentálních injekcí také ukazují: Nejpozději od Omikronu a adaptovaných posilovačů je jasné, že nechrání před hospitalizací nebo intenzivní péčí. A to ani starší nebo rizikové skupiny!
Odborníci také vyjádřili obavy ohledně injekčních stříkaček mRNA pro hospodářská zvířata. Jean Dodds řekl: „V tuto chvíli není dostatečně známo, zda mRNA vakcíny mohou mít dlouhodobé účinky na reprodukci nebo délku života hospodářských zvířat.
Vzhledem k tomu, že se hospodářská zvířata stávají součástí lidského a zvířecího potravinového řetězce, musíme si být jisti, že tento typ vakcíny nemůže způsobit abnormální buněčné nebo molekulární změny u zvířat.“
Britské ministerstvo pro mezinárodní rozvoj spolupracuje s Nadací Billa a Melindy Gatesových na financování vakcín pro hospodářská zvířata po celém světě, oznámilo ministerstvo na Twitteru již v roce 2018:

Bill Gates explains why #UKaid is partnering with @GatesFoundation to fund groundbreaking research to protect agriculture and farmers from around the world against devastating diseases #AidWorks pic.twitter.com/NIuI75cnkE
— DFID (@DFID_UK) January 26, 2018

Toto partnerství zahrnovalo grant ve výši 40 milionů dolarů v roce 2017 na vývoj nových vakcín pro chov hospodářských zvířat. Nadace Gatesových financuje CGIAR, které se nadále zaměřuje na přechod chovatelů hospodářských zvířat z antibiotik na vakcíny.
GCIAR je „globální výzkumné partnerství pro budoucnost zabezpečenou potravinami zaměřenou na transformaci potravinových, půdních a vodních systémů v klimatické krizi.“
V této souvislosti je obzvláště znepokojující  publikace „Kalifornské univerzity “ z USA s názvem „Pěstujte a jezte své vlastní vakcíny.“
Hned první odstavec je ohromující:
„Budoucnost vakcín může být spíše jako jíst salát než dostat injekci do paže. Vědci z UC Riverside zkoumají, zda mohou přeměnit jedlé rostliny, jako je salát, na továrny na vakcíny mRNA. “
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Bill Gates financuje výzkum potravin, které by měly fungovat jako očkování se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden