V Německu probíhá soud s Palestincem, který brutálně znásilnil studentku, po činu sám zavolal policii
RSS

V Německu probíhá soud s Palestincem, který brutálně znásilnil studentku, po činu sám zavolal policii

Na dalším z mnoha v Německu již zcela obvyklých obohaceních je zajímavý právě fakt, že pachatel chtěl být záhy po činu dopaden.
Zda ho k tomu přiměla snaha dostat se na náklady daňových poplatníků do komfortní věznice či na psychiatrii nebo zda jen chtěl, aby byl co nejrychleji deportován do své vlasti na náklady německých daňových poplatníků, se lze jen dohadovat.
Ať už je to jak chce, mladá studentka byla obohacena až tak, že bude mít do konce svého života šrámy na těle i duši. Jen by mne zajímalo, koho ona, případně její rodiče volili. Pokud některou z vládních stran, tak si vlastně o podobné obohacení jejich dcery sami požádali.
Utrpení Leny F. ( 24, jméno změněno) trvalo neuvěřitelné dvě hodiny – v květnu 2022 byla studentka znásilněna sousedem ve svém bytě v Drážďanech.
Muntaser Al S. (35, nyní ve vazbě) se své oběti pohrdavě zeptal: „Líbilo se ti to?“ A krátce nato sám na sebe zavolal policii.
V úterý začal u okresního soudu v Drážďanech proces proti žadatel o azyl, který je povinen opustit zemi.
Do Německa přišel v roce 2014 a vztahuje se na něj zákaz deportace. Narodil se v Jordánsku, ale je považován za Palestince. Dopustil se již řady drobných trestných činů a šetření případu sexuálního obtěžování stále probíhá.
Tak to začalo i v tomto případě. Nejprve mladou ženu obtěžoval, při dalším setkání ji políbil na rameno a o chvíli později ji s nožem v ruce přepadl před dveřmi bytu.
„Teď budeme šukat, jinak ti podříznu hrdlo,“ vyhrožoval Palestinec své oběti.
Vrchní státní zástupkyně Ulrike Markusová (56) uvedla: Pachatel pořezal mladou ženu ve výstřihu a na předloktí dlouhým kuchyňským nožem. Několikrát ji znásilnil – také ji zneužil, když seděla na záchodě.
Palestinec se u soudu přiznal. „Je to pravda, jak to ta žena popisuje.“ Na verdikt se stále čeká.
Oběť je těžce traumatizovaná, je v léčbě psychologa a jizvy jí zůstanou na celý život. Žena musela přerušit studium.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V Německu probíhá soud s Palestincem, který brutálně znásilnil studentku, po činu sám zavolal policii se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden