Finsko se stalo další pokrokovou zemí, kde se kdokoli může prohlásit za jakékoli pohlaví
RSS

Finsko se stalo další pokrokovou zemí, kde se kdokoli může prohlásit za jakékoli pohlaví

Další evropská země vedená socialisty přijímá tzv. „trans zákon,“ který umožňuje komukoli si změnit libovolně pohlaví – a to bez jakýchkoli operací nebo hormonální terapie.
Jakousi předzvěstí bylo nedávné velmi populární vystoupení trans „krasobruslaře,“ který se prohlásil za ženu, avšak podle současných zákonů, které ve Finsku platí, to nemohl učinit zcela legálně. A i když soutěžil v ženském dresu a bruslích, stále spadal do kategorie „muži.“
To se samozřejmě nyní změní a nová světová finská krasobruslařská trans hvězda se – podobně jako mnoho dalších – může stát i před finskými zákony zcela oficiálně ženou.
F insko přijalo zákon, který umožňuje změnu pohlaví na matričním úřadě na základě jednoduchého vlastního prohlášení: bude stačit „přemýšlet“ po dobu 30 dnů a poté podat písemnou žádost.
Pro změnu pohlaví na matrice nebude nutné  psychologické vyšetření či hormonální terapie, ale ani chirurgický zákrok, který byl dosud nezbytný.
Finský takzvaný „trans zákon“, navržený přímo sociálně demokratickou vládou vedenou Sannou Marin, jednou z žaček Klause Schwaba, získal 113 hlasů pro a 69 proti. Zákon neplatí pro děti.
První adept na zápis do matriky:

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Finsko se stalo další pokrokovou zemí, kde se kdokoli může prohlásit za jakékoli pohlaví se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden